Çarşamba İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından Çarşamba Ziraat Odası Başkanı Muammer Aydemir’e trafikte tarım araçlarının karıştığı kazaların önlenebilmesi adına ziyaret gerçekleştirildi.
Samsun İl Jandarma Komutanlığı Çarşamba İlçe Jandarma Komutanı Yzb. Mustafa Kemal Çelik ve İlçe Jandarma Komutanlığı Trafik Timi’nde görevli Kd.Bşçvş. Safettin Şimşek tarafından gerçekleştirilen ziyarette Çarşamba Ziraat Odası Başkanı Muammer Aydemir’e traktör ve patpat kazalarını önlemek ölü ve yaralı sayısını en aza indirebilmek maksadıyla tarım araçlarının güvenli kullanılması projesi kapsamında yapılabilecek çalışmalar ve alınabilecek önlemlerle ilgili bilgilendirmede bulunuldu.
Trafik kazalarının önlenmesi adına gerekli çalışmaları yapacaklarını dile getiren Başkan Aydemir de 15 Ocak 2021 tarihine kadar çiftçilerin araçlarındaki eksikleri gidermesi için SMS gönderdiklerini ve konunun takipçisi olacaklarını dile getirdi.
Haber: Yaşar KARAMAN