Büromuza 10 Ocak Ziyaretleri

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü vesilesiyle Çarşamba İlçe Jandarma Komutanı Bnb. Mustafa Kemal Çelik, Çarşamba Belediyesi Basın Müdürü Emre Gündem, Saadet Partisi Samsun İl Başkanı Salih Şen ve Çarşamba İlçe Başkanı Zekai Adem Sapancı, büromuza ziyarette bulundular.

İLÇE HABER - 10-01-2023 19:05

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü vesilesiyle büromuzu ziyaret eden Çarşamba İlçe Jandarma Komutanı Bnb. Mustafa Kemal Çelik, Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan adına Çarşamba Belediyesi Basın Müdürü Emre Gündem ve Aydın Balcı, Saadet Partisi Samsun İl Başkanı Salih Şen ve Çarşamba İlçe Başkanı Zekai Adem Sapancı gerçekleştirdikleri ziyarette Çarşamba Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve habercarsamba.net ve samsunokur.com İmtiyaz Sahibi Yaşar Karaman ile habercarsamba.net ve samsunokur.com Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Emin Coşkundere ile sohbet ederek günlerini kutladılar.

Çarşamba Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve habercarsamba.net ve samsunokur.com İmtiyaz Sahibi Yaşar Karaman ile habercarsamba.net ve samsunokur.com Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Emin Coşkundere, ziyaretlerden duydukları memnuniyetleri dile getirerek ziyaretçilerine teşekkür ettiler.

Haber: Arzu KARAMAN

Günün Diğer Haberleri