ÇARŞAMBASPOR PUANI SON DAKİKALARDA ALDI

Sahasında Çilimli Belediyespor ile karşılaşan Çarşambaspor, 2-0 geriye düştüğü karşılaşmada 90+1 ve 90+5. dakikalarda bulduğu gollerle 1 puanı aldı.

SPOR - 13-04-2025 18:19

Bölgesel Amatör Lig(BAL) 5. Grup’ta mücadele eden Çarşambaspor, Tekkeköy Murat Karaman Stadyumunda Çilimli Belediyespor ile karşı karşıya geldi. Karşılaşmaya hızlı başlayan Çilimli Belediyespor 10. dakikada Oğuzhan ile bulduğu golle karşılaşmada 1-0 öne geçti.

Karşılaşmanın ilk yarısı bu skorla sona erdi.

Karşılaşmanın ikinci yarısına Çarşambaspor daha istekli başlasa da Çilimli Belediyespor 58. dakikada bulduğu golle farkı ikiye çıkardı: 2-0.

Bu golden sonra Çarşambaspor rakibi karşısında baskısını daha da artırırken, yeşil-beyazlı Çarşambaspor 90+1. dakikada Erdinç ve 90+5. dakikada Kemal Sabri ile bulduğu gollerle skoru 2-2’ye getirdi.

Karşılaşmada başka gol olmayınca karşılaşma 2-2 eşitlikle sona erdi.

HABER MERKEZİ

Günün Diğer Haberleri