SPOR
Giriş Tarihi : 21-05-2023 16:41

Çarşamba 3. Off-Road Yarışları Yapıldı

Çarşamba ilçesinde Off-Road Yarışları’nın bu yıl 3.’sü düzenlendi.

Çarşamba 3. Off-Road Yarışları Yapıldı

Çarşamba Belediyesi ve Çarşamba Off-Road(ÇAR-OFF) Kulübü birliğinde yapılan yarışlar vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı. Yeşilırmak Millet Bahçesi içinde bulunan off-road pistinde gerçekleştirilen yarışlar nefes kesti. Start alanından hareket eden yarışçılar çamurlu parkurda ilerleyerek zorlu arazi koşullarını aşmaya çalıştı.

Her yıl geleneksel olarak yapılmaya başlanan Çarşamba Off-Road yarışları ile alakalı olarak açıklama yapan Çarşamba Off-Road(ÇAR-OFF) Kulübü Başkanı Kerim Gülaçtı, “Çarşamba Belediyesi’nin önderliğinde üçüncüsünü düzenlediğimiz ÇAR-OFF şenliklerinde yoğun bir kalabalıkla güzel bir yarış geçiriyoruz. 25 ilden 10 ilçeden katılım var. Yaklaşık 100 araç sahamızda yarış halinde kıyasıya mücadele ediyorlar. Bugün adrenalinin kalbi Çarşamba’da atıyor. İnşallah bundan sonra da devam edecek. Belediye Başkanımız Halit Doğan’a bizlere destek verdiği için ben ve kulübüm adına teşekkür ederim” şeklinde konuştu.

Çarşamba’nın Off-Road ile de tanıtımını yaptıklarını dile getiren Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan ise şunları söyledi:

“Çarşamba Belediyesi olarak Çarşamba Off-Road(ÇAR-OFF) Kulübü ile işbirliği içerisinde Off-Road yarışlarımızın bu yıl üçüncüsünü düzenledik. Bundan sonraki yıllarda da inşallah geleneksel olarak bu yarışlarımızı yapmaya devam edeceğiz. 25 ilden bin 500’e yakın misafirimizi ilçemizde ağırladık. İlçemizin güzelliğini görmelerine vesile olduk. Belediye olarak spora ve sporcuya her zaman destek olduk. Her alanda olduğu gibi spor alanında da yatırımlarımızı sürdürüyoruz. Çok güzel bir etkinlik oldu. Ben tüm katılımcılara ve yarışmacılara bu güzel günü bizlere yaşattıkları için teşekkür ediyorum.”

Haber: Yaşar KARAMAN

AdminAdmin