İLÇE HABER
Giriş Tarihi : 18-10-2022 17:45

Çarşamba Belediyesi’nden ‘Akıllı Saha’ Projesi

Gelişen ve büyüyen Çarşamba hedefiyle çalışmalarına her geçen gün bir yenisini ekleyen Çarşamba Belediyesi, ‘Akıllı Saha’ projesi çalışmalarına başladı. Akıllı saha projesi ile vatandaşlar belediye binasına gelmeden işlemlerini gerçekleştirebilecek.

Çarşamba Belediyesi’nden ‘Akıllı Saha’ Projesi

Çarşamba Belediyesi, vatandaşların yaşam kalitesini arttırmak, daha kolay ulaşılabilir ve nitelikli belediyecilik hizmeti sunmak adına çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Çalışmalarına bir yenisini daha ekleyen Çarşamba Belediyesi, ‘Akıllı Saha’ projesi ile teknoloji destekli geliştirdiği altyapısı ile sahada veri toplamaya başladı.

 Akıllı Saha projesi ile hem belediye hizmet hızını arttırmak hem de vatandaşları prosedürlerle uğraştırmadan belediyecilik hizmetlerinden faydalanabilmelerini sağlamak amaçlanıyor. Bu proje ile birçok belediye hizmeti vatandaşın evleri ve iş yerlerinin kapısına kadar taşınmış olacak.

“AMACIMIZ HEMŞEHRİLERİMİZE DAHA İYİ HİZMET”

Konuya dair açıklamalarda bulunan Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan, “Gelişen, büyüyen Çarşamba’mızda hemşehrilerimize daha iyi ve nitelikli bir hizmet sağlayabilmek adına çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Akıllı Saha projemiz de bu kapsamda Çarşamba’mız için çok önemli. Teknoloji destekli geliştirdiğimiz altyapımız ile sahada veri toplamaya başladık. Adres bilgi sistemi ile tüm taşınmazların yerinde tespitinin yapılması hedefliyoruz. Porejemiz ile birçok belediye hizmetini hemşehrilerimizin evlerinin, iş yerlerinin kapısına kadar taşımış olacağız. Proje tamamlandığında vatandaşlarımız, kapılarının üzerinde yer alan karekodları mobil cihazlarına taratarak başka herhangi bir işleme gerek kalmadan bağımsız bölümlerdeki bilgilerine ulaşabilecek ve E-Belediye hizmetlerine erişebileceklerdir. Şimdiden ilçemize ve hemşehrilerimize hayırlı olsun” diye konuştu.

AdminAdmin