İLÇE HABER
Giriş Tarihi : 01-09-2022 15:24

Çarşamba Cezaevi Kısa Sürede Açılacak

Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan, yapımı süren Çarşamba S Tipi Kadın ve Erkek Açık ve Kapalı Cezaevi inşaatında incelemelerde bulunarak cezaevinin kısa sürede açılacağını dile getirdi.

Çarşamba Cezaevi Kısa Sürede Açılacak

Çarşamba Açık Ceza İnfaz Kurumu Müdürü Ramazan Sinekoğlu ve Çarşamba A Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu Müdürü Selman Akın ile birlikte devam eden çalışmaları yerinde inceleyen Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan, “Açık ve kapalı olarak kadın ve erkek cezaevi olarak açılacak olan 3 bin kapasiteli Çarşamba S Tipi Cezaevimizin inşaatında incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgi aldık. Cezaevinin kısa sürede açılmasını bekliyoruz. Atanan memurlarımız görev yerlerine gelmeye başladı. Bu doğrultuda yaklaşık 900 memur ve jandarma personeli istihdam edilmiş olacak.

Çarşamba'mıza gelen memurlarımız için en büyük sorunumuz kiralık ev. Hemşerilerimizden istirhamım kiralık ya da boş evi olanların bu konularda biraz daha yardımcı olmaları. Çalışanların ilçemizde ikamet etmelerini sağlayabildiğimiz oranda daha da büyümüş olacağız” şeklinde konuştu.

Haber: M.Emin COŞKUNDERE

AdminAdmin