Advert

Atakum Saadet'te Sadan Güven Tazeledi

Saadet Partisi Atakum ilçesi olağan kongresi, Atakum Belediyesi Düğün Salonu'nda gerçekleştirilirken, mevcut ilçe başkanı Muhittin Sadan yeniden Saadet Partisi Atakum İlçe Başkanlığı'na seçilerek güven tazeledi.

SİYASET - 15-11-2022 16:14

Atakum Saadet'te Sadan Güven Tazeledi
Advert

Kongre divan başkanlığını Eski İl Başkanı Nuri Başer'in yaptığı kongrede Çarşamba İlçe Başkanı Zekai Adem Sapancı da divan katipliği yaptı.

Farklı siyasi partilerden temsilcilerinde katıldığı kongreye mahalle muhtarlarından da katılım vardı.

Kongre açılış konuşmasını yapan ve tek liste ile gidilen seçimde tekrar güven tazeleyen Muhittin Sadan, katılan farklı siyasi parti temsilcileri, Saadet Partisi ilçe ve il teşkilatlarına, mahalle muhtarlarına, delegelere ve katılımcılara teşekkür ederek, kısaca hedeflerini aktardı.

İlçe başkanından sonra söz alan Genel İdare Kurulu ve Samsun İl Başkanı Salih Şen'de, "Atakum metrepol ve büyük bir ilçemiz. Burada seçilecek yönetimin üzerine swçimlere az bir zaman kala çok işler düşücek. Yapılacak planlama ile Atakum'un bütün merkez ve çevre bütün mahallelerine, caddelerine, apartmanlarına, evlerine kapı kapı gidilerek, Milli Görüş davası, hedefleri, programlarımız anlatılmalı. Buradan Samsun'un göz bebeği ilçemizden insanlara dalga dalga umut başlayarak yayılmalıki bütün Samsun umudun ve çarenin Saadet Partisinin temiz, samimi ve çalışkan kadrolarında olduğu kanaatine varmalı ve "bu sefer tamam, artık Saadet vakti geldi" düşüncesine sahip olmalı. Samsun'umuz Karadeniz'in incisi, gözbebeği biz burada Atakum ilçemiz ve diğer ilçelerimiz ile bütünleşerek Saadet Partimizin estireceği rüzgar ile bütün Türkiye'ye, mazlum coğrafyalara umut olacağı, dertlerine çare olacağız Allah'ın izniyle" şeklinde konuştu.

Ülke ve dünya gündemini de değerlendiren Şen sözlerini şu şekilde sürdürdü:

"Milletimiz müsterih olmalı. Saadet Partisi kutuplaştıran değil kucaklaşan bir Türkiye'nin teminatıdır. Saadet Partisi külfetin değil, nimetinde hakça paylaşıldığı bir Türkiye'nin teminatıdır. Saadet Partisi adil devletin, adil paylaşımın ve insanca yaşamın da teminatıdır. Saadet Partisi müreffeh bir Türkiye'nin teminatıdır. Saadet Partisi gençlerimizin geleceğe güvenle baktığı bir Türkiye'nin teminatıdır. Evet kararlıyız bu hedeflerimizin gerçeklesmesi için canla başla çalışacağız ve basaracağız Allah'ın izniyle. Nasıl daha önce iktidar ortaklıkları ile Milli Görüş zihniyetiyle bu milletimiz tanışıp memnun kaldıysa yine başaracağız. Buna inanıyoruz, Allah inananlarla beraberdir"

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
“Samsun Kararını Verdi, Cumhur İttifakı Diyor”

“Samsun Kararını Verdi, Cumhur İttifakı Diyor”

28-03-2024 - SİYASET

“31 Mart’ta Biz Kazanacağız”

“31 Mart’ta Biz Kazanacağız”

28-03-2024 - SİYASET

Çarşamba Haber Dullarla Sohbet