Advert

Çarşambaspor Geleceğin Takımını Kuruyor

Bölgesel Amatör Lig’de mücadele eden Çarşambaspor, altyapıya verdiği önemle geleceğin temellerini atıyor.

SPOR - 18-04-2023 15:36

Çarşambaspor Geleceğin Takımını Kuruyor

Sezonu Bölgesel Amatör Lig 4. Grup’ta oynadığı 26 maçta 16 galibiyet, 6 beraberlik ve 4 mağlubiyetle topladığı 54 puanla 2. sırada tamamlayan Çarşambaspor’da altyapıdan yetişen oyuncuların süre alması ilerleyen yıllarda Çarşambaspor’un ilk 11’inde altyapıdan yetişen oyuncuların yer alacağını gösterdi.

Teknik Direktör Mehmet Seçkin yönetimindeki Çarşambaspor’da santrafor Mert Aktaş’ın geçen sezondan itibaren süre almasının ardından bu sezon da Görkem Erdoğan, bazı maçlarda ilk 11’de oynarken bazı maçlarda da oyuna sonradan dahil olarak süre almaya başladı. Son olarak Gümüşhane Telekomspor karşılaşmasında da altyapıdan yetişen Furkan Çilingiroğlu ayrıca Ünye 1957 Spor karşısında da ilk 11’de başladı. Ayrıca Gümüşhane Telekomspor ve Ünye 1957 Spor karşılaşmasında altyapıdan kaleci Kerimcan Akdağ 11’de oynarken, Ünye 1957 Spor karşısında altyapıdan Furkan Şahin de süre aldı.

Bu gelişmeler her fırsatta Çarşambaspor’da altyapıya verdikleri öneme değinen Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan ve Çarşambaspor Başkanı Özkan Yıldırım’ın da gelecekte Çarşambaspor’u Çarşambalı oyuncuların temsil edeceğinin en büyük ipucunu veriyor.

Haber: Yaşar KARAMAN

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Çarşambalı Sporcu Türkiye’yi Tayland’da Temsil Edecek

Çarşambalı Sporcu Türkiye’yi Tayland’da Temsil Edecek

24-04-2024 - SPOR

Terme’de Kano Sporu Çalışmaları Başladı

Terme’de Kano Sporu Çalışmaları Başladı

24-04-2024 - SPOR

Çarşamba Haber Dullarla Sohbet