Advert

Uyuşturucu Operasyonunda Gözaltı Sayısı 9’a Çıktı

Çarşamba ilçesinde jandarma ekipleri tarafından 17 ayrı adrese düzenlenen uyuşturucu operasyonunda gözaltı sayısı 9’a yükseldi.

ASAYİŞ - 15-03-2023 18:45

Uyuşturucu Operasyonunda Gözaltı Sayısı 9’a Çıktı

Çarşamba Cumhuriyet Başsavcılığı’nca yürütülen soruşturma kapsamında Çarşamba ilçesinde uyuşturucu madde sattığı değerlendirilen 17 şüpheliye ait Sungurlu Mahallesi Bahçelievler Sokak’ta ev ve işyerine eş zamanlı operasyon düzenlendi. Operasyona; Çarşamba İlçe Jandarma Komutanlığı, Samsun İl Jandarma Komutanlığı KOM, İstihbarat, Siber, Tem Şubeleri, Çarşamba JASAT timi, Merkez JASAT timi, uyuşturucu köpekleri ve ayrıca çok sayıda ekip katıldı.

Şüpheli S.K.'nin evinde yapılan aramada; 253 adet fişeklenmiş halde toplam ağırlığı 200 gram olan metamfetamin maddesi, 1 adet hassas terazi ve 1 adet cep telefonu ele geçirildi.

Şüpheli E.T.'nin evinde yapılan aramada 43 adet fişeklenmiş halde toplam ağırlığı 31 gram olan metamfetamin maddesi, 1 adet hassas terazi ve 1 adet cep telefonu ele geçirildi.

Diğer şüpheliler; F.K., A.H., C.K., U.T., İ.K., M.K., ve A.K.'nin ev ve iş yerlerinde yapılan aramalarda; 4 adet ruhsatsız 9 mm çapında tabanca, 1 adet ruhsatsız 7,65 mm çapında tabanca, 65 adet 9 mm çapında tabanca fişeği, 33 Adet 7,65 mm çapında tabanca fişeği, 6 adet şarjör ve 1 adet ruhsatsız av tüfeği ele geçirildi.

S.K. ve E.T.’nin F.K., A.H., C.K., U.T., İ.K., M.K., ve A.K. de gözaltına alınarak Çarşamba İlçe Jandarma Komutanlığı’na götürüldü.

Haber: Yaşar KARAMAN

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Öğrencilere Elektronik Sigara Satan İşyerine Operasyon

Öğrencilere Elektronik Sigara Satan İşyerine Operasyon

19-04-2024 - ASAYİŞ

Bisiklet Otomobile Çarptı: 1 Yaralı

Bisiklet Otomobile Çarptı: 1 Yaralı

18-04-2024 - ASAYİŞ

Çarşamba Haber Dullarla Sohbet