Advert

2 Önemli Spor Yatırımı Hızla İlerliyor

Samsun Büyükşehir Belediyesi’nin, Atakum ilçesindeki hayata geçirdiği FIFA standardındaki 2 futbol sahası projesinin inşası hızla devam ediyor. Çobanözü Futbol Sahası’nın inşaatının yüzde 50’si tamamlanırken Kurupelit Futbol Sahası’nın ise yüzde 40’ı tamamlandı. Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, iki projenin de 2024 yılında tamamlayarak vatandaşların hizmetine sunulacağını söyledi.

SPOR - 13-12-2023 16:07

2 Önemli Spor Yatırımı Hızla İlerliyor

Samsun Büyükşehir Belediyesi kentte spor alanında yaptığı yatırımlarını hız kesmeden sürdürüyor. ‘Spor kenti Samsun’ unvanına katkı sunmak adına altyapı yatırımlarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi Atakum ilçesinde FIFA standardında 2 futbol sahası inşa ediyor.

Büyükoyumca Mahallesi'nde inşa edilen 500 kişi seyirci kapasiteli Kurupelit Futbol Sahası inşaatında çalışmalar aralıksız devam ediyor. Antrenman sahası, soyunma odası, hakem ve antrenör odaları, depolar ve 140 araçlık otoparkın yer aldığı projenin yüzde 40’ı tamamlandı.

706 kişi seyirci kapasiteli Çobanözü Futbol Sahası projesi ise, sentetik futbol sahası, tribün alanı, kafe, antrenör odaları, soyunma odaları ve fitness salonundan oluşuyor.  Çalışmaların hızla sürdüğü proje de fiziki gerçekleşme yüzde 50’ye ulaştı. 

2024 YILINDA HİZMET VERMEYE BAŞLAYACAKLAR

Yeni spor yatırımlarını kente kazandırmaya devam ettiklerini belirten Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, “Yeni spor yatırımları yaparak kentimizde sporcularımıza her alanda destek veriyoruz. Samsun spor kentidir. Biz de var olan potansiyeli artırmak adına yeni yatırımlar yapıyoruz. Atakum ilçemize FIFA standartlarında 2 saha kazandırıyoruz. Gençlerimiz, çocuklarımız o sahalarda kendini geliştirecek, yetiştirecek. Bu projeleri 2024 yılında tamamlayarak vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız” dedi.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Çarşambalı Sporcu Türkiye’yi Tayland’da Temsil Edecek

Çarşambalı Sporcu Türkiye’yi Tayland’da Temsil Edecek

24-04-2024 - SPOR

Terme’de Kano Sporu Çalışmaları Başladı

Terme’de Kano Sporu Çalışmaları Başladı

24-04-2024 - SPOR

Çarşamba Haber Dullarla Sohbet