Advert

4 Yıldır Çözülemeyen Yer Sorununu Çözdü

Çarşamba’da emlak sektöründe hizmet veren Gazan Gayrimenkul-Emlak sahibi Hasan Gazan, 37 hissedarı olan yer sorununu 4 yıllık uğraş sonucunda çözdü.

İLÇE HABER - 19-05-2023 14:53

4 Yıldır Çözülemeyen Yer Sorununu Çözdü

40 dairelik bir inşaat sahasına sahip olan yer sorunu ile alakalı olarak 4 yıl boyunca uğraş verdiklerini dile getiren Gazan Gayrimenkul-Emlak sahibi Hasan Gazan, “37 hissedarı olan arsa ile alakalı olarak Türkiye’nin her yerinde yaşayan ailelere ulaştık. Ailelerden aldığımız vekaletler ile de Net İnşaat sahibi Necati Tozmaz ile hissedarları anlaştırarak 40 dairelik inşaatın anlaşmasını yaptık. 4 yıl boyunca bu arsanın çözüme ulaşması için çabaladık ve sonunda da sorunu çözdük. Bundan öncede bunun gibi hissedarı olan arsaları çözüme ulaştırdık. Kimsenin cesaret edemediği bu tarz işleri Gazan Gayrimenkul-Emlak olarak çözüme kavuşturuyoruz. Ben her iki tarafa da hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” diye konuştu.

Arsa hissedarları sözleşmenin imzalanmasının ardından gösterdiği gayret için Gazan Gayrimenkul-Emlak sahibi Hasan Gazan’a teşekkür ettiler.

Haber: Yaşar KARAMAN

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Gazetecilerden Başkan Kul’a Hayırlı Olsun Ziyareti

Gazetecilerden Başkan Kul’a Hayırlı Olsun Ziyareti

19-04-2024 - İLÇE HABER

Öğrencilerden İlçe Jandarma Komutanı Çelik’e Ziyaret

Öğrencilerden İlçe Jandarma Komutanı Çelik’e Ziyaret

18-04-2024 - İLÇE HABER

Çarşamba Haber Dullarla Sohbet