Advert

“Alt ve Üst Yapı Yatırımları Sürüyor”

Samsun Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) Olağanüstü Genel Kurulu, Başkan Mustafa Demir başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıda konuşan Başkan Demir, "Samsun için alt ve üst yapıda çalışmalarımız aralıksız şekilde devam ediyor. Aldığımız tüm kararlar hayırlı olsun” dedi.

SAMSUN HABER - 18-01-2023 17:23

“Alt ve Üst Yapı Yatırımları Sürüyor”

Merkez ve kırsal mahalle aboneliklerinin tarife düzenlemeleri ile ilgili SASKİ olağanüstü toplandı. Tek gündem maddesinin görüşüldüğü toplantıda Başkan Mustafa Demir, "Bizler şehrimize hizmet etmekten mutluluk duyan hizmetkarlarız. Burada yaptığımız toplantılar ve aldığımız kararlar da şehrimiz için hayırlara vesile olsun inşallah" dedi.

HEMŞEHRİLERİMİZ DAİRELERİNE KAVUŞTU

Toplantı öncesinde de dün yapılan Yeni Mahalle'deki TOKİ kuralarına değinen Başkan Mustafa Demir şunları söyledi:

"Yeni Mahallle Kentsel Dönüşüm Rezerv Konutlarından bazılarının kura çekimi yapıldı. İnsanlarımız dairelerine kavuştu. İnşallah 2023 yılında da Toybelen ve Kıran Mahallesi’ndeki ticari alan ve konutlara hak sahiplerinin taşınmasını heyecanla bekliyoruz. Desteklerinden dolayı Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum’a, milletvekillerimize ayrı ayrı bir kez daha teşekkür ediyorum. Parti teşkilatımız ve belediye başkanlarımızla kentsel dönüşümde güzel bir mücadele örneği sergiliyoruz ve birlikte başarıya yürüyoruz. Güç birliği yapmak çok güzel bir şey. Bir elin nesi var iki sesi var. Samsun’da böyle bir gayretin içindeyiz.”

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Büyükşehir’den Kahverengi Kokarca Mücadelesine Destek

Büyükşehir’den Kahverengi Kokarca Mücadelesine Destek

18-04-2024 - SAMSUN HABER

Samsun İtfaiyesi Teknolojik Dönüşümle Daha Da Güçlendi

Samsun İtfaiyesi Teknolojik Dönüşümle Daha Da Güçlendi

16-04-2024 - SAMSUN HABER

Çarşamba Haber Dullarla Sohbet