Advert

“Ayrıştıran Değil Kucaklayan Adayı Destekleyeceğiz”

İyi Parti Çarşamba İlçe Başkanı Turhan Yazıcı genel merkez tarafından alınan kongre kararı sonrasında ilçe teşkilatı olarak seçilmeleri durumunda gerçekleştirilecek il kongresine ilişkin açıklamada bulundu.

SİYASET - 25-10-2022 16:45

“Ayrıştıran Değil Kucaklayan Adayı Destekleyeceğiz”

Konu ile ilgili açıklama yapan İyi Parti Çarşamba İlçe Başkanı Turhan Yazıcı şunları söyledi:

“Geçtiğimiz günlerde yaklaşık 4,5 yıldır gururla yürüttüğümüz İYİ Parti Çarşamba İlçe Başkanlığı görevimizi sürdürmek adına tekrar adaylığımızı açıkladık. Adaylık açıklamamızla birlikte gerek yönetim kurulu üyelerimizin gerekse de camiamızın fiili olarak desteğiyle gururumuz katlandı.

Şuana kadar İYİ Parti Çarşamba İlçe Başkanlığı için adaylık açıklaması yapan tek adayız.

Gerçekleşecek Çarşamba İlçe Kongresi’nde görevimize devam ettiğimiz takdirde İYİ Parti Samsun İl Başkanlığı seçimlerinde Çarşamba teşkilatı olarak tek vücut hareket edeceğimizi beyan etmek isteriz.

İstişareyi merkezine alan bir yönetim anlayışını terk etmeden, yönetim kurulu arkadaşlarımızla aldığımız ortak karar neticesinde, İl Başkanlığı seçimlerinde sadakati değil liyakati esas alan, ötekileştiren değil birleştiren, ayrıştıran değil kucaklayan adayı destekleyeceğimizi açıklıyoruz.

Tarafgirlik uğruna usulsüzlüğe başvuranı değil, gücünü teşkilatın unsurlarından ve partimizin kurumsallığının teminatı olan parti tüzüğümüzden alan bir anlayışı destekleyeceğimizi açıklıyoruz.

Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in üstün gayretleriyle iktidar parkurunun son safhasına koşan İYİ Partimizi liyakat esasınca güçlenmesi adına çalışmaya gayret eden bakış açısını destekleyeceğimizi açıklıyoruz.

Kısacası İYİ Parti Çarşamba İlçe Başkanlığı mevcut yönetim kurulu olarak göreve devam ettiğimiz takdirde tavrımız el altından operasyonlara ve kulislere başvuran dar bakış açılarından yana değil liyakat ilkesini benimseyenlerden yana olacaktır.”

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Saadet Partisi’nden Muhtarlara Ziyaret

Saadet Partisi’nden Muhtarlara Ziyaret

13-04-2024 - SİYASET

Saadet Partisi’nde Bayramlaşma

Saadet Partisi’nde Bayramlaşma

12-04-2024 - SİYASET

Çarşamba Haber Dullarla Sohbet