Advert

“Ayvacık’ın Öz Evladına Sahip Çıkacağına İnancım Tamdır”

Büyük Birlik Partisi (BBP) Samsun Milletvekili Adayı Erdal Avcı, Ayvacık ve Salıpazarı'nda düzenlediği mitingte halkla buluştu.

SİYASET - 11-05-2023 15:43

“Ayvacık’ın Öz Evladına Sahip Çıkacağına İnancım Tamdır”

Erdal Avcı, "14 Mayıs'ta milletimiz için hayati öneme sahip bir seçime giriyoruz. Cumhur İttifakı'nda yer alan Büyük Birlik Partisi'nin mensubu olarak şunu belirtmek isterim ki vatan, bizim için soğan ve patatesle ölçülemeyecek kadar önemli bir değerimizdir. Cumhur İttifakı olarak diyoruz ki; önce vatan, bayrak ve milletimiz gelir. Sizlerden Cumhur İttifakı'na destek vermenizi istirham ediyorum" dedi.

"Ben bu memleketin çocuğuyum. Sizin bir evladınızım" diyen BBP'li Erdal Avcı, şöyle konuştu; "Sosyal demokrat ağabeylerim! Ben MHP İlçe Başkanıyken de İl Genel Meclis Üyeliği'ne ve Ziraat Odası Başkanlığı'na adayken de Ayvacık'ta sosyal demokrat ağabeylerim her zaman bana sahip çıktılar. Onlara teşekkür ediyorum.  Biz hemşerilerimizle birlikte büyük bir aileyiz. Aramızdaki sevgi ve saygı bağlarını zayıflatacak söylemlerden hepimiz uzak durmalıyız. Hepimiz Türk bayrağının altında bu vatanın birer evladıyız."

Erdal Avcı, "Ayvacık Ziraat Odası Başkanı olarak çiftçilerimizin lehine yaptığımız hizmetler, projeleri hepiniz biliyorsunuz. Ankara'da oturdukları masada Yeşildere köyüne  3-4 bin lira değer biçmişlerdi, hemen bitişiğindeki köyelere 50-60 tl biçildi ,bizde konuyu BBP Genel Başkanımız Mustafa Destici'ye açtık, itiraz ederek 2B arazileri için verilen teklifin iptalini sağladık" diye konuştu.

Ayvacıklı'nın yüzde 86 ile Cumhurbaşkanı Erdoğan'a oy verdiği dönem kapı kapı dolaşarak oy istediğini kaydeden BBP Samsun Milletvekili Adayı Erdal Avcı, "Bu vatana sevdalı, genç yaşlardan beri ülkü ocaklarında yetişmiş, o terbiyeyi almış bir Alperen olarak her zaman sizlerin yanında olmayı arzu ediyorum. O nedenle 14 Mayıs seçimlerinde beni desteklemek isteyen hemşerilerim lütfen oylarınıza sahip çıkın. Bir tek oydan bir şey olmaz demeyin. Büyük Birlik Partisi'nin seçimlerde 'baraj kaygısı' yoktur. Her şey sizin oy vermenize bağlıdır. Erdal kardeşinize içinizden gelerek kendi rızanızla oyunuzu vermeniz önemlidir" ifadelerini kullandı.

BBP Samsun Milletvekili Adayı Erdal Avcı, sözlerini şöyle tamamladı; "Oy desteğinizi rantiyecilere değil, sizlere sahip çıkan kişiye vermenizi istiyorum. 14 Mayıs'ta sandığa gittiğinizde BBP logosuna mührünüzü basıp, kendi evladınızı sesiniz olması için Meclis'e göndermenizi bekliyorum. Dün olduğu gibi bugün de sizlere layık olmak için elimden geleni yapacağım."

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Saadet Partisi’nin Ziyaretleri Sürüyor

Saadet Partisi’nin Ziyaretleri Sürüyor

18-04-2024 - SİYASET

Büyük Birlik Partisi’nden Seçim Değerlendirmesi

Büyük Birlik Partisi’nden Seçim Değerlendirmesi

18-04-2024 - SİYASET

Çarşamba Haber Dullarla Sohbet