Advert

Başkan Adayı Gür, İftar Davetinde

Cumhur İttifakı AK Parti Çarşamba Belediye Başkan Adayı Ender Gür, Ağcagüney Mahallesi’nde iftar davetine katıldı.

SİYASET - 25-03-2024 15:36

Başkan Adayı Gür, İftar Davetinde

Ağcagüney Mahallesi Muhtar Adayı Burhan Alan ve ailesinin, babaları Acemlerin Hasan Alan adına verdiği iftar davetine katılan Cumhur İttifakı AK Parti Çarşamba Belediye Başkan Adayı Ender Gür, “Öncelikle bizleri iftar yemeğine davet eden Ağcagüney Mahallesi Muhtar Adayı Burhan Alan ve ailesine teşekkür ediyorum. Allah niyetlerini kabul etsin. Önümüzde önemli bir yerel seçim var. 31 Mart yerel seçimlerine 1 haftalık bir süremiz kaldı.

Her zaman dediğim gibi Çarşamba Belediyesi, Samsun Büyükşehir Belediyesi ve merkezi hükümetin uyumlu çalışması ile Çarşamba’ya tüm yatırımları daha hızlı alabiliriz. Çarşamba ilçemiz yüz yılda bir gelecek bir şansı yakaladı. 5 yıldır Çarşamba Belediye Başkanı olarak görev yapan kardeşimiz Halit Doğan, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle Samsun Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı olarak gösterildi.

Bu fırsatı Çarşamba olarak iyi değerlendirmemiz gerekiyor. Bu nedenle 31 Mart yerel seçimlerinde Çarşamba’da bana, Samsun’da da Halit Doğan’a desteklerinizi bekliyoruz. Şimdiden gelmekte olan Kadir Gecemiz ve Ramazan Bayramımız tüm İslam alemine mübarek olsun" şeklinde konuştu.

İftar yemeği öncesinde semazen gösterisi yapılırken Alan ailesi tarafından verilen iftar yemeğine yüzlerce vatandaş katılırken, Gür ve beraberindekiler daha sonra Porsuk Mahallesi’ni ziyaret ederken ardından Ceviz Cafe’de Kestanepınar Mahallesi halkı ile bir araya geldi.

Haber: M.Emin COŞKUNDERE

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Saadet Partisi’nin Ziyaretleri Sürüyor

Saadet Partisi’nin Ziyaretleri Sürüyor

18-04-2024 - SİYASET

Büyük Birlik Partisi’nden Seçim Değerlendirmesi

Büyük Birlik Partisi’nden Seçim Değerlendirmesi

18-04-2024 - SİYASET

Çarşamba Haber Dullarla Sohbet