Advert

Başkan Demir’den Samsunlulara Teşekkür

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katıldığı toplu açılış töreninde Cumhuriyet Meydanı’nı hınca hınç dolduran Samsunlulara teşekkür etti.

SAMSUN HABER - 11-12-2022 12:02

Başkan Demir’den Samsunlulara Teşekkür

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Samsun’un Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı bağrına bastığını ifade etti. Meydanın bir gelincik tarlasını andırdığını söyleyen Başkan Demir, miting alanını hınca hınç dolduran tüm hemşehrilerine teşekkür etti.  Samsun’un ‘ilk adım’ şehri olduğunu vurgulayan Başkan Demir, “Bu güzel ülkemizin kuruluşuna giden yolun ilk adımı buradan atıldı. Samsun için bu müthiş bir misyondur. Bu misyonla birlikte kurucu il başkanlığını yaptığım Adalet ve Kalkınma Partisi’nin 3 Kasım seçimlerinde iktidara gelmesiyle Sayın Recep Tayyip Erdoğan, genel başkanımız, cumhurbaşkanımızın önderliğinde tam 21 yıldan gün aldığımız bir dönemde şöyle Türkiye’yi bir hatırlayalım. Böyle bir 20 yıl hiçbir dünya ülkesinin geçmişinde yok ama Türkiye’de var. Türkiye’yi o günden asla hesaplayamayacak olduğumuz yerlere hep birlikte taşıdık” dedi.

Samsun’un bütün kamu yatırımlarında Türkiye’ye örnek bir il olduğunu kaydeden Başkan Mustafa Demir, “Samsun Büyükşehir Belediyesi olarak yatırımlarla oluşturduğumuz katma değer 5 milyar lira hesaplamıştık, 15 milyar lirayı geçti. Hatırlayın ne demiştik; ‘Kırsalda hiçbir mahallemizin büyükşehire ait yol problemi kalmayacak.’ 401 civarında su sıkıntısı yaşayan mahallemiz vardı. Peki toplam mahalle sayımız ne kadar 946. Dedik ki, ‘Susuz da mahallemiz kalmayacak.’ “ diyerek, “Türkiye’de ilk kez, inşallah kırsal altyapıyı 2023’ün sonunda tamamen çözüyoruz. 2023’de 946 mahallenin bütün altyapı problemini hallediyoruz. ‘Bu arada birisi der ki, ‘Hep kırsala mı çalışıyorsunuz.’ Hayır. İlçelerde görüyorsunuz el değmedik, dokunmadık, hizmet üretmedik neredeyse hiçbir metrekare yer kalmıyor. Gece gündüz bu şehir için çalışıyoruz.”

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Büyükşehir’den Deprem Bölgesine Destek

Büyükşehir’den Deprem Bölgesine Destek

19-04-2024 - SAMSUN HABER

Büyükşehir’den Kahverengi Kokarca Mücadelesine Destek

Büyükşehir’den Kahverengi Kokarca Mücadelesine Destek

18-04-2024 - SAMSUN HABER

Çarşamba Haber Dullarla Sohbet