Advert

Başkan Doğan, Çarşambalı Şampiyonlarla Buluştu

Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan, sporcularla bir araya geldi. Sporun her alanında gençleri desteklemeye, ilçeye yeni spor yatırımları kazandırmaya devam ettiklerini belirten Başkan Doğan, “Spora yatırım, gençliğe yatırım” dedi.

SPOR - 10-10-2023 18:25

Başkan Doğan, Çarşambalı Şampiyonlarla Buluştu

Çarşamba’ya olimpik standartlarda spor yatırımları kazandıran, sporcu gençleri her zaman destekleyen Çarşamba Belediyesi; Çarşamba Belediyespor Kulübü bünyesinde de birçok şampiyon sporcuyu barındırıyor. Şampiyon sporcular ve antrenörleri ile bir araya gelen Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan, sporcuları başarılarından ötürü kutlayarak, ilçede spor yatırımlarının artarak devam edeceğini belirtti.

Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan, “Sporun kenti Çarşamba’mızda, şampiyonlarımızla bir aradayız. Çarşamba Belediyespor Kulübü ve Türkiye Paralimpik Atletizm Milli Takım sporcumuz, dünya şampiyonu ve olimpiyat sporcumuz Esra Bayrak ve diğer şampiyon atletizm sporcularımız, Lig ve Analig Türkiye Şampiyonu Beyzbol Takımımız, Analig Türkiye 3'üncüsü Softbol Takımımız sporcuları; Milli Takım Sorumlusu Aytunç Göz, Türkiye Atmalar Koordinatörümüz Orhan Yüzer, Beyzbol ve Softbol Antrenörlerimiz Ezgi Sır, Toprak Akkaya, Uğur Karatay, Gençlik ve Spor İlçe Müdürümüz Turgay Ekşi ve belediyemiz Spor Koordinatörü Mücahit Okuyucu ile buluştuk. Spora yatırım, gençliğe yatırımdır diyerek sporcularımızı desteklemeyi sürdürüyoruz. Sporcularımız katıldıkları turnuvalarda; ay yıldızlı formaları ile Çarşamba’mızı, şehrimizi, cennet vatanımızı en güzel şekilde temsil ediyorlar. Bizlerin en büyük gururu sporcularımızın azmi, çalışması ve kazandıkları başarılar. Bir kez daha tüm sporcularımızı canıgönülden kutluyorum” diye konuştu.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Çarşambalı Sporcu Türkiye’yi Tayland’da Temsil Edecek

Çarşambalı Sporcu Türkiye’yi Tayland’da Temsil Edecek

24-04-2024 - SPOR

Terme’de Kano Sporu Çalışmaları Başladı

Terme’de Kano Sporu Çalışmaları Başladı

24-04-2024 - SPOR

Çarşamba Haber Dullarla Sohbet