Advert

Başkan Doğan'dan Kadir Gecesi Mesajı

Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan, Kadir Gecesi vesilesiyle bir mesaj yayımladı. Başkan Doğan mesajında, “Bin aydan daha hayırlı Kadir Gecemizin, tüm İslam alemine sağlık ve huzur getirmesini Yüce Allah’tan niyaz ediyorum” ifadelerine yer verdi.

İLÇE HABER - 17-04-2023 16:14

Başkan Doğan'dan Kadir Gecesi Mesajı

Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan yayımladığı mesajında; “Kadir gecesi af, mağfiret demektir. Bin aydan daha hayırlı Kadir Gecesine ulaşmanın sevinci ve mutluluğu içerisindeyiz. Bizi Kadir Gecesine ulaştıran Rabbimize hamd olsun. 11 ayın sultanı Ramazan-ı Şerifi geride bırakıyoruz. Rabbim sağlık ve afiyetle Ramazan Bayramımıza ulaşmayı nasip etsin.”  

Başkan Doğan “Mübarek Ramazan ayının sonuna yaklaşmakla birlikte, manevi duygularımızın en üst mertebeye ulaştığı, bin aydan daha hayırlı Kadir Gecesi'ni idrak edecek olmanın huzuru içerisindeyiz. Ülkemiz genelinde buruk geçen Ramazan ayı; bereketini ve huzurunu eksik etmeyerek bizi birlik ve beraberlik içerisinde eşi görülmemiş bir dayanışma içerisine aldı. Gerek deprem bölgesine gerek ihtiyaç sahiplerimize ulaştırdığımız yardımlarla, oruçlarımızı ve ibatlerimizi hakkıyla yerine getirmeye gayret ettik. Bu manevi beraberliği Kadir Gecesi ile sürdürürken Ramazan Bayramı ile taçlandırmak en büyük dileğimiz. Dayanışma ve merhamete en çok ihtiyaç duyduğumuz bu zorlu günlerde, mübarek Kadir Gecesi'nin yüzü suyu hürmetine edilen dualarımızın kabul olmasını Yüce Allah'tan niyaz ederim. Tüm bu duygu ve düşüncelerle başta Çarşambalı  hemşehrilerimiz olmak üzere milletimizin ve tüm İslam aleminin, Kadir Gecesi'nin hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Kadir Gecemiz mübarek olsun” ifadelerine yer verdi.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Başkan Kul, Mesaiye Vatandaşları Dinleyerek Başlıyor

Başkan Kul, Mesaiye Vatandaşları Dinleyerek Başlıyor

25-04-2024 - İLÇE HABER

Bafra’da Yağmursuyu Sorununa Kalıcı Çözüm

Bafra’da Yağmursuyu Sorununa Kalıcı Çözüm

25-04-2024 - İLÇE HABER

Çarşamba Haber Dullarla Sohbet