Advert

Başkan Doğan’dan ‘Ramazan Bayramı’ Mesajı

Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak tüm İslam aleminin Ramazan Bayramı’nı kutladı.

İLÇE HABER - 20-04-2023 15:15

Başkan Doğan’dan ‘Ramazan Bayramı’ Mesajı
Advert

Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan mesajında, “Bayram mutluluk, bayram birlik olmak demektir. On bir ayın sultanı Ramazan-ı Şerif’i uğurluyoruz. Bayramlar, bizleri birbirimize yakınlaştıran, aynı duygularda buluşturan, birliğimizi pekiştiren özel günlerdir. Dayanışmanın ve yardımlaşmanın en yüksek seviyelere çıktığı bu mübarek günlerde, Rabbim hoşgörü ve kardeşlik içerisinde bayramımızı idrak etmeyi nasip etsin.

Ülkemizin yaşadığı deprem felaketi ile sevdiklerini kaybeden, evleri yıkılan, hayatları değişen kardeşlerimiz, abilerimiz, ablalarımız, büyüklerimiz ile birlikte Ramazan Bayramı'na yakışır bir şekilde birbirimize tutunacak, beraberce yaralarımızı saracağız. Hepimiz için buruk geçecek bu bayramda, el ele vereceğiz.

Ramazan Bayramı’nın manevi ruhuna uygun bir şekilde, tüm insanımızı kucaklayarak, ülkecek iyileşeceğimiz, yaralarımızı saracağımız bir bayram geçirmemizi temenni ediyor; Yüce Allah'tan, bu mübarek Ramazan Bayramı’nın ülkemiz, milletimiz ve tüm insanlık için daha güzel yarınlara vesile olmasını, barış, huzur ve mutluluk getirmesini diliyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle tüm İslam aleminin ve milletimizin Ramazan Bayramı'nı en içten dileklerimle kutluyor, Yüce Allah'tan bizleri, ailemizle sevdiklerimizle birlikte nice Ramazanlara kavuşturmasını diliyorum. Başta Çarşambalı hemşehrilerimiz olmak üzere tüm İslam aleminin sağlıklı, huzurlu, mutlu bir bayram geçirmesini temenni ederim. Rabbim birliğimizi, dirliğimizi daim eylesin. Hayırlı bayramlar” ifadelerine yer verdi.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Şenol Kul, Terme’ye Çağ Atlatacak Projelerini Tek Tek Açıkladı

Şenol Kul, Terme’ye Çağ Atlatacak Projelerini Tek Tek Açıkladı

28-03-2024 - İLÇE HABER

Cumhuriyet Mahallesi Başkan Adayı Gür’ü Sahurda Ağırladı

Cumhuriyet Mahallesi Başkan Adayı Gür’ü Sahurda Ağırladı

28-03-2024 - İLÇE HABER

Çarşamba Haber Dullarla Sohbet