Advert

Basketbolda Şampiyon Samsunspor

Samsun Basketbol U18 Ligi’nin finalinde Piri Reis Spor Kulübü’nü yenmeyi başaran Samsunspor, şampiyon oldu. Dereceye giren takımlara ödüllerini Samsun Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Feyzullah Dereci takdim etti.

SPOR - 15-03-2023 15:03

Basketbolda Şampiyon Samsunspor
Advert

DERECEYE GİRENLER BELLİ OLDU

Samsun U18 Basketbol Ligi, oynanan final maçının ardından sona erdi. İlkadım Mustafa Dağıstanlı Spor Salonu’nda oynanan final maçında Samsunspor ile Piri Reis Spor Kulübü karşı karşıya geldi. Samsunspor, maçı kazanarak şampiyonluk kupasının sahibi oldu. Piri Reis Spor Kulübü ikinci olurken, Samsun Basketbol Akademi Spor Kulübü üçüncü ve Atakum Belediye Spor Kulübü ise dördüncü olarak ligi tamamladı.

KUPALAR VERİLDİ

Final maçının en değerli oyuncusu Samsunspor’dan Ahmet Şenel oldu. Final maçının ardından düzenlenen ödül töreninde dereceye giren takımlara kupa ve madalyalarını Samsun Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Feyzullah Dereci ve Giresun Gençlik ve Spor eski il müdürü ve spor uzmanı Hasan Bulut takdim etti. İl Müdürümüz Feyzullah dereci, dereceye giren takımları tebrik etti. Şampiyon olan Samsunspor, Trabzon’da 8 takımın katılı ile düzenlenecek olan grup müsabakalarında ilimizi temsil edecek.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Cumhuriyet Mahallesi’nde Spor Etkinlikleri

Cumhuriyet Mahallesi’nde Spor Etkinlikleri

27-03-2024 - SPOR

Çarşambasporlu Taraftarlar İftarda Buluştu

Çarşambasporlu Taraftarlar İftarda Buluştu

26-03-2024 - SPOR

Çarşamba Haber Dullarla Sohbet