Advert

“Bir İş Kazası Yaşadık”

Çarşambaspor Teknik Direktörü Mehmet Seçkin, hafta sonunda Çarşambaspor’un Görelespor ile oynadığı ve 3-3 beraberlikle sonuçlanan karşılaşma ile alakalı açıklama yaparken, bir iş kazası yaşadıklarını dile getirdi.

SPOR - 13-12-2022 21:37

“Bir İş Kazası Yaşadık”
Advert

Bölgesel Amatör Lig(BAL) 4. Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren Çarşambaspor’un Pazar günü sahasında karşılaştığı Görelespor ile 3-3 berabere kalmasına ilişkin açıklamada bulunan Çarşambaspor Teknik Direktörü Mehmet Seçkin, “Tüm hafta boyunca 3 puan hesabı ile hazırlıklarımızı gerçekleştirdiğimiz karşılaşmada ilk yarıda kaçırdığımız pozisyonlar sonucu sadece ilk yarıda 6 gol atabileceğimiz Görelespor karşılaşmasından 3-3 beraberlikle ayrıldık. Galibiyet için sahaya çıktığımız karşılaşmadan beraberlikle ayrılmamızın üzüntüsünü yaşıyoruz. Bu maçta gol yollarında bitiricilik sorunu yaşadık ve oyuncularımızla da bunu konuştuk ve buna ilişkin analizlerimizi yapacağız” şeklinde konuştu.

“HER ZAMAN SÖYLÜYORUZ HEDEF ŞAMPİYONLUK”

Geçtiğimiz sezon ligde son maça kadar ligde kalma mücadelesi verdiklerini hatırlatan Seçkin sözlerini şu şekilde tamamladı:

“Geçtiğimiz sezonun neredeyse ikinci yarısında Çarşambasporumuzun başına geldim ve bu takımı ligde tutmak adına oyuncularımla ve teknik ekibimle birlikte büyük bir mücadele verdik ve son maçta ligde kalamadık. Bu sezona da şampiyonluk hedefi ile başladık ve Başkanımız Sayın Özkan Yıldırım ile birlikte koordineli bir şekilde transferlerimizi yaptık. Ligde son olarak Görele ile berabere kaldık. Yensek liderle aynı puana sahip olacaktık, ancak 3-3 berabere kaldık ve yine liderin iki puan arkasında kaldık. Şampiyonluk hedefimiz var ve hiçbir rakibi güçlü ya da zayıf olarak ayırt etmememiz lazım. Buna göre çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Eğer rakibimizi küçümsemesek ilk yarıda 6 gol bulabilir ve farka gidebilirdik ancak olmadı ve önümüzdeki maçlara bakacağız.”

“ASLINDA HAKEMLERE DEĞİNMEK İSTEMİYORUM”

Görelespor maçında maçın orta hakeminin Görele lehine verdiği penaltıya da değinen Çarşambaspor Teknik Direktörü Mehmet Seçkin, “Maçı hep birlikte izledik. Ceza sahamızda 65. dakikada oyuncumuzun göğsüne çarpan pozisyonda maçın hakemi penaltı verdi. Bu pozisyondan 5 dakika sonra Serkan’ın geriden çıktığı pozisyonda daha top yere değmeden ofsayt bayrağı kaldırdı. Hemen 10 dakika sonrasında ise oyuncumuz İlker’in rakibe arkası dönük iken rakip oyuncunun topa hiçbir müdahalesi yok iken yerde kalmasına hakem devam kararı verdi. Hakemlere suç bulmak istemiyorum, ancak bu hataların hepsi mi Çarşambaspor’a denk geliyor? Ligde adaletli yönetimler istiyoruz. Biz sahaya çıkıp futbolumuzu oynuyor isek hakemlerimiz de buna göre yönetim göstersin lütfen” diyerek sözlerini noktaladı.

Haber: M.Emin COŞKUNDERE

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Cumhuriyet Mahallesi’nde Spor Etkinlikleri

Cumhuriyet Mahallesi’nde Spor Etkinlikleri

27-03-2024 - SPOR

Çarşambasporlu Taraftarlar İftarda Buluştu

Çarşambasporlu Taraftarlar İftarda Buluştu

26-03-2024 - SPOR

Çarşamba Haber Dullarla Sohbet