Advert

“Biz Her Maça Final Niteliğinde Hazırlanıyoruz”

Bölgesel Amatör Lig(BAL) 4. Grup’ta liderlik mücadelesi veren Çarşambaspor’da Karasamsunspor maçı öncesi açıklamalarda bulunan Çarşambaspor Teknik Direktörü Mehmet Seçkin, her maça final niteliğinde hazırlandıklarını söyledi.

SPOR - 17-11-2022 19:15

“Biz Her Maça Final Niteliğinde Hazırlanıyoruz”

Amaçlarının Çarşambaspor’u yeniden 3. Lig’e çıkarmak olduğunu söyleyen Çarşambaspor Teknik Direktörü Mehmet Seçkin, ligde 5 haftadır kazandıklarını ve Samsun derbisinde de kazanmak istediklerini söyledi.

Ligde her rakibe saygı duyduklarını ve her maça final niteliğinde hazırlandıklarını söyleyen Çarşambaspor Teknik Direktörü Mehmet Seçkin, “Ligde 7 hafta geride kaldı. İlk iki haftada 1 puan, ardından 15 puan yani 16 puan topladık ve şu an ligde ikinci sıradayız. Başkanımız Özkan Yıldırım ile sürekli görüşme halindeyiz, takımımızın durumunu sürekli değerlendiriyoruz ve isteğimiz takımımızı yeniden 3. Lig’e çıkarmak” dedi.

ÇARŞAMBASPOR BU LİGİN ÜSTÜNDE

Çarşambaspor’un 99 yıllık bir tarihi olduğunu dile getiren Seçkin, “Cumhuriyetimizle yaşıt bir spor kulübünde yer aldığımı biliyorum. Geçtiğimiz sezonun yarısında bu takımın başına geldim ve şanssızlıklar sonucu ligden düştük. Aslında şanssızlıklar cidden yakamızı bırakmadı ve son maça kadar ligde kalmayı kovaladık. Bizi takip eden tüm Çarşambaspor severler de bunu gördü. Düştük, ancak daha güçlü ayağa kalkacağız. Biz bu ligin tesislerimizle, kadromuzla üstündeyiz ve bunu da maçlarda gösterdik” diyerek sözlerini sürdürdü.

ALTYAPIYA VERDİĞİMİZ ÖNEM AZALMAYACAK

Geçtiğimiz sezon Mert Aktaş’a verilen sürelerle başlayan sürece ilişkin de açıklama yapan Çarşambaspor Teknik Direktörü Mehmet Seçkin, “Biz her zaman oyuncu gelişimine ilişkin projeler içerisinde olduk. Zaten bu konuda da Özkan başkanımızla mutabakata vararak takımda yer aldık. Geçen sezon Mert Aktaş’a süre vermemiz sonucunda bu sezonda Görkem(Erdoğan)’i A takıma kazandırdık ve son maçta da ilk 11’de yer verdik. Bizim amacımız Türk futboluna oyuncu yetiştirmek ve bunun örneklerini de Kerem ve İsmail ile de görüyoruz. Bizler Çarşambaspor’u da bu seviyeye getirmek istiyoruz. Ancak bunun için öncelikle profesyonel ligde kendimizi göstermemiz gerekiyor çünkü kimse amatöre bakmıyor. Bizde bu amaç doğrultusunda ilerliyoruz ve inşallah sezon sonunda hak ettiğimiz yere gelerek daha çok altyapı oyuncumuzu sergileyeceğiz” diyerek sözlerini noktaladı.

Haber: M.Emin COŞKUNDERE

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
“Terme İçin Hayallerimiz Çok Büyük”

“Terme İçin Hayallerimiz Çok Büyük”

14-04-2024 - SPOR

Çarşambaspor’dan Farklı Tarife

Çarşambaspor’dan Farklı Tarife

08-04-2024 - SPOR

Çarşamba Haber Dullarla Sohbet