Advert

“Bu Beraberlik Hesapta Yoktu”

2-2 sona eren Samsun Büyükşehir Belediyespor karşılaşması ile alakalı açıklama yapan Çarşambaspor Teknik Direktörü Mehmet Seçkin, “Bu beraberlik bizim hesaplarımız arasında yoktu” dedi.

SPOR - 28-11-2022 19:28

“Bu Beraberlik Hesapta Yoktu”

Çarşambaspor olarak her maça galibiyet için hazırlandıklarını ve Samsun Büyükşehir Belediyespor maçında beklemediklerini dile getiren Çarşambaspor Teknik Direktörü Mehmet Seçkin, “Samsun derbisinde Samsun Büyükşehir Belediyespor ile karşılaştık ve maça tutuk başladık. Aslında ilk 15 dakikada öne geçmek istediğimiz maçta rakibimiz kalemize geldiği 2 pozisyonda 2 gol bularak 2-0 öne geçti. Bu da tüm oyun planlarımızı bozdu. Ardından oyuna ağırlığımızı koyduk ancak ilk yarıda gol bulamadık. Aslında ilk yarıda Serkan ile bulduğumuz bir gol var ve o da yardımcı hakemin kaldırdığı bayrak ile maçın hakeminin takdiri ile geçersiz sayıldı. İlk yarıyı 2-0 geride bitirmemize rağmen karşılaşmanın ikinci yarısında oyuna tamamen ağırlığımızı koyarak 2-2’yi yakaladık ancak sonraki pozisyonları değerlendiremedik. Galibiyet parolası ile çıktığımız bir maçtan beraberlikle ayrıldık. Galibiyeti kaçırdık ve bunun üzüntüsünü yaşıyoruz. Bundan sonra tüm mesaimizi Gümüşhane maçına ayıracağız. İnşallah sezonunun sonunda da şampiyon olarak play-offlara yükselen takım biz olacağız” diye konuştu.

Teknik Direktör Seçkin, play-offlarda başarılı olarak yeniden 3. Lig’e çıkmak istediklerini dile getirerek sözlerini noktaladı.

Haber: M.Emin COŞKUNDERE

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Çarşambalı Sporcu Türkiye’yi Tayland’da Temsil Edecek

Çarşambalı Sporcu Türkiye’yi Tayland’da Temsil Edecek

24-04-2024 - SPOR

Terme’de Kano Sporu Çalışmaları Başladı

Terme’de Kano Sporu Çalışmaları Başladı

24-04-2024 - SPOR

Çarşamba Haber Dullarla Sohbet