Advert

Büyükşehir Güreş Takımından Bir Başarı Daha

Samsun Büyükşehir Belediye Spor Kulübü Grekoromen Güreş Takımı, U20 Türkiye Şampiyonası’nda 72 kiloda İbrahim Özdemir Türkiye Şampiyonu olurken 55 kiloda ise Berati İnanç Türkiye Üçüncüsü oldu.

SPOR - 09-02-2024 12:28

Büyükşehir Güreş Takımından Bir Başarı Daha

Samsunlu gençlerden oluşturulan ve 3 yıl önce kurulan Samsun Büyükşehir Belediye Spor Kulübü Grekoromen Güreş Takımı her geçen gün başarılarını artırarak devam ediyor.

Hakkı Başar U20 Grekoromen Güreş Türkiye Şampiyonası yaklaşık 500 sporcunun katılımıyla Sakarya’da Serdivan Spor Salonu’nda düzenlendi. Müsabakalarda Samsun Büyükşehir Belediye Spor Kulübü sporcularından İbrahim Özdemir 72 kiloda Türkiye Şampiyonu olurken 55 kiloda ise Berati İnanç Türkiye Üçüncüsü oldu.

‘SAMSUNLU GENÇ SPORCULARIMIZ GURURLANDIRMAYA DEVAM EDİYOR’

Başarılarından dolayı sporcularından dolayı sporcularıyla gurur duyduğunu ifade eden Samsun Büyükşehir Belediye Spor Kulübü Başkanı Süleyman Demirtaş “Bizler ilk kurulduğu anda Samsunlu gençlerimize güvenimizi onları destekleyerek göstermiştik. Sporcularımızda bu güvenimizi boşa çıkartmadı. Her geçen gün artarak devam eden başarılar Samsunumuzu ve bizleri ziyadesiyle mutlu ediyor ve gururlandırıyor. Hakkı Başar U20 Grekoromen Güreş Türkiye Şampiyonası’nda Türkiye Şampiyonu olan İbrahim Özdemir ve kendi kategorisinde Türkiye Üçüncüsü olan Berati İnanç kardeşlerimi tebrik ediyor, antrenör ve sporcularımızın başarılarının devamını diliyorum” dedi.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Çarşambalı Sporcu Türkiye’yi Tayland’da Temsil Edecek

Çarşambalı Sporcu Türkiye’yi Tayland’da Temsil Edecek

24-04-2024 - SPOR

Terme’de Kano Sporu Çalışmaları Başladı

Terme’de Kano Sporu Çalışmaları Başladı

24-04-2024 - SPOR

Çarşamba Haber Dullarla Sohbet