Advert

Büyükşehir Parkları Bakıma Aldı

Samsun Büyükşehir Belediyesi Park Bahçeler Dairesi Başkanlığı ekipleri, bakım, onarım ve yenileme çalışmaları kapsamında park, bahçe ve yeşil alanlardaki çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda Samsun genelinde hasar gören oyun parkları ve spor ekipmanlarının periyodik olarak onarım ve yenilemeleri gerçekleştirildi.

SAMSUN HABER - 15-12-2022 15:22

Büyükşehir Parkları Bakıma Aldı

Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların her ortamda spor yapabilmeleri ve çocukların oyun oynamalarını sağlamak için kentin dört bir yanına oyun parkları ve spor ekipmanları kazandırdı. Çocukların hoşça vakit geçirdikleri ekipmanların bakım ve onarımı da ihmal edilmiyor. Çalışmalar kapsamında şehrin en büyük yaşam alanlarından birisi olan ve vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği Doğu ve Batı Park’ta bulunan 2 oyun parkı, Kadıköy Parkı ve Alibaba Parkı'ndaki oyun grupları fitnes aletleri yenilendi. Ayrıca Büyükşehir Belediyesi’nin sorumluluk alanı içerisindeki oyun ve dış mekan spor aletleri alanlarının 120 metrekare alandaki kauçuk zeminlerinde iyileştirme ve yenileme yapıldı. Yenileme çalışması yapılan parklar özellikle çocukların ve spor yapan vatandaşların beğenisini topladı.

Çalışmalar ile ilgili bilgi veren Samsun Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Daire Başkanı Ekrem Şahin, “Çocuklarımız bizim geleceğimiz. Başkanımız Mustafa Demir’in çizdiği vizyon doğrultusunda çocuklarımızın gelişimini destekleyecek ve güvenle oynayacakları alanları oluşturmak bizim görevimiz. 4 parkımızı TSE standartlarına uygun olarak yeniledik. Bakım ve onarım çalışmalarımızı da periyodik olarak sürdürüyoruz" dedi.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Büyükşehir’den Deprem Bölgesine Destek

Büyükşehir’den Deprem Bölgesine Destek

19-04-2024 - SAMSUN HABER

Büyükşehir’den Kahverengi Kokarca Mücadelesine Destek

Büyükşehir’den Kahverengi Kokarca Mücadelesine Destek

18-04-2024 - SAMSUN HABER

Çarşamba Haber Dullarla Sohbet