Advert

Büyükşehir Yalnız Bırakmıyor

Samsun Büyükşehir Belediyesi Yaşlı ve Sağlık Hizmetleri Birimi tarafından evde bakım ve temizlik hizmeti alan yaşlılara yönelik olarak etkinlik düzenlendi. Alanında uzman fizyoterapist, diyetisyen ve psikologların katıldığı özel etkinlikte atölye çalışmaları gerçekleştirildi.

SAMSUN HABER - 18-02-2024 12:23

Büyükşehir Yalnız Bırakmıyor

Samsun Büyükşehir Belediyesi, kentte sosyal belediyecilik alanında yürüttüğü çalışmalara aralıksız devam ediyor. Bu kapsamda evde bakım ve temizlik hizmeti alan yaşlılara yönelik olarak Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Yaşlı ve Sağlık Hizmetleri Birimi tarafından Amisos Aile Yaşam Merkezi’nde farkındalık etkinliği düzenlendi. Alanında uzman fizyoterapist, diyetisyen ve psikoloğun katılımıyla gerçekleştirilen etkinlikte yaşlılarla ilgili özel atölye çalışmaları düzenlendi.

SOSYALLEŞME İMKANI

Yapılan çalışma ile ilgili bilgi veren Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Yaşlı ve Sağlık Hizmetleri Birimi Sorumlusu Eda Günaydın, “Evde bakım ve temizlik hizmeti verdiğimiz yaşlılarımızı bugün sosyalleşmeleri için Amisos Yaşam Merkezine getirdik. Yaşlılarımıza fizyoterapistimiz, diyetisyenimiz ve psikoloğumuz eşlik ediyor. Aynı zamanda günlük yaşamlarında sağlıklı olabilmeleri için ellerinden nelerin gelebileceğini onlarla birlikte paylaşmaya çalışıyorlar. Bunun yanı sıra da el sanatlarıyla uğraş içinde olsunlar istiyoruz. Evde tek başlarına değil diğer evde hizmet alan yaşlılarımızla birlikte yapsınlar istiyoruz” dedi.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Bilim Samsun’da 23 Nisan’a Özel Etkinlik

Bilim Samsun’da 23 Nisan’a Özel Etkinlik

24-04-2024 - SAMSUN HABER

Çocuk Meclisi 23 Nisan’a Özel Toplandı

Çocuk Meclisi 23 Nisan’a Özel Toplandı

24-04-2024 - SAMSUN HABER

Çarşamba Haber Dullarla Sohbet