Advert

Büyükşehir’den Araç Filosuna Takviye

Samsun Büyükşehir Belediyesi 60 kar paletli kamyon ile 4 forklift iş makinesini daha alarak araç filosuna dahil etti. Başkan Mustafa Demir, “Altyapı hizmetlerinin daha kısa sürede ve daha verimli yapılabilmesi için araç sayısı çok önemli. Biz bu bilinçte olarak göreve geldiğimiz günden bu yana araç sayımızı her geçen gün biraz daha artırdık” dedi.

SAMSUN HABER - 14-12-2022 15:51

Büyükşehir’den Araç Filosuna Takviye
Advert

Samsun Büyükşehir Belediyesi araç filosunu genletmeye devam ediyor. 17 ilçede yol ve içme suyu sorunlarını çözmek için 7/24 mesai yapan Büyükşehir Belediyesi, çalışmalarını sürdürürken yüksek maliyet gerekçesiyle iş makinesi kiralama yerine satın alma yoluna gidiyor. Büyükşehir Belediyesi yıl biterken 60 damperli kar paletli kamyon ve 4 forklift satın alarak araç filosuna güç kattı. Büyükşehir Belediyesi, 4 forklift araç ve 10 kamyonu teslim aldı. Kalan 50 kamyon ise 2023’ün ilk günlerinde sahada boy göstermeye başlayacak.

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, “Altyapı hizmetlerinin daha kısa sürede ve daha verimli yapılabilmesi için araç sayısı çok önemli. Biz bu bilinçte olarak göreve geldiğimiz günden bu yana araç sayımızı her geçen gün biraz daha artırdık. Araç kiralamanın maliyetini de göz öne alarak kiralama dönemini kapatıyoruz” diyerek, “Bunun yerine satın alma modelini tercih ediyoruz. Böylelikle maliyeti azaltıp verimliliği artırıyoruz. Şimdi 4’ü forklif olmak üzere 64 yeni aracı daha bünyemize kattık. 60 kar paletli kamyondan 10’u çalışmaya başladı. 50‘si de kısa sürede teslim edilecek. Bu şehir her şeyin en iyisini hak ediyor. Biz de en güzel hizmeti en ekonomik şekilde halkımıza ulaştırmanın gayreti içindeyiz” dedi.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Halit Doğan’dan Türkiye Yüzyılı’nda “Engelsiz Samsun” Vurgusu

Halit Doğan’dan Türkiye Yüzyılı’nda “Engelsiz Samsun” Vurgusu

28-03-2024 - SAMSUN HABER

Halit Doğan: “Doğu ve Batı Çevre Yolu İle Samsun Trafiği Nefes Alacak”

Halit Doğan: “Doğu ve Batı Çevre Yolu İle Samsun Trafiği Nefes Alacak”

27-03-2024 - SAMSUN HABER

Çarşamba Haber Dullarla Sohbet