Advert

ÇABES Bay Haftasında Boş Durmuyor

Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol 2. Ligi'nde mücadele eden Çarşamba Bedensel Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü (ÇABES), girdiği bay haftasında çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

SPOR - 18-01-2023 21:21

ÇABES Bay Haftasında Boş Durmuyor

Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol 2. Ligi'nde mücadele eden Çarşamba Bedensel Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü (ÇABES), girdiği bay haftasında çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol 2. Ligi'nde mücadele eden Çarşamba Bedensel Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü (ÇABES), geçtiğimiz hafta sahasında Malatya Büyükşehir Belediyesi Engelliler Spor Kulübü’nü ağırlamıştı. Çarşamba Kapalı Spor Salonu’nda oynanan müsabakada 84-70 kazanan ÇABES, haftayı galibiyetle kapatarak adını 4. sıraya yazdırdı.

Galip geldikleri maçı değerlendiren kulüp başkanı Kerim Deniz, “Malatya güçlü bir rakip. Fakat biz daha iyi hazırlandık. Biz onlardan daha çok istedik ve biz onlardan daha iyi oynadık. Sonuç olarak da mükafatını aldık. Kazandık, yolumuza dolu dizgin devam ediyoruz. 2. ligde kötü takım yok. Bütün takımlar çok iyi. Biz her takıma ayrı teknik ve taktikle hazırlanıyoruz. Bu bir ekip işi, bu bir takım işi. Mutluyuz sevinçliyiz. Malatya’ya bundan sonraki maçlarında başarılar diliyorum. Bu galibiyette emeği geçen öncelikle sporcularıma, hocamıza, teknik ekibimize, Belediye Başkanımız sayın Halit Doğan ve ekibine, Cumhuriyet Başsavcımıza, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürümüze,Engelliler Aktif Yaşam Merkezi Müdürüne ve engelli kardeşlerimize. Bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmayan taraftarlarımıza, tribünde hiç susmayan hep yanımızda olan Çarşambaspor taraftarlarına çok teşekkür ederiz. Bu hafta bay geçiyoruz ama idmanlara devam ediyoruz 29 Ocak’ta Van Bedensel Engelliler takımını kendi sahamızda konuk edeceğiz ve hazırlıklarımıza başladık” şeklinde konuştu.

Haber Merkezi

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
TSYD Samsun Şube'den Vali Tavlı'ya Ziyaret

TSYD Samsun Şube'den Vali Tavlı'ya Ziyaret

18-04-2024 - SPOR

Samsunlu Milli Sporcular Hırvatistan’dan 3 Madalya İle Döndü

Samsunlu Milli Sporcular Hırvatistan’dan 3 Madalya İle Döndü

16-04-2024 - SPOR

Çarşamba Haber Dullarla Sohbet