Advert

ÇABES'te Transfer Çalışmaları Sürüyor

Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol İkinci Lig’inde mücadele eden Çarşamba Bedensel Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü(ÇABES) liglerin başlamasına çok az bir zaman kala transfer çalışmalarına devam ediyor.

SPOR - 15-11-2022 16:37

ÇABES'te Transfer Çalışmaları Sürüyor

1. Lig takımlarından İstanbul 1453 Bedensel Engelliler Spor Kulübü'nden tecrübeli ve genç oyuncu Muhammet Furkan Uçaş ile bir yıllık sözleşme imzalandı. 

Transferle alakalı olarak açıklama yapan Çarşamba Bedensel Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü(ÇABES) Başkanı Kerim Deniz, "Takımımıza büyük katkı sağlayacağına inandığımız Furkan  yaklaşık bir aydır takımla birlikte antrenman yapmaktadır. Performansının iyi olduğu takımdaki oyuncularla iletişiminin iyi olduğu, genç ve hızlı bir kardeşimiz. İnşallah Furkan’la birlikte üst lige çıkmayı hedefliyoruz. Tüm sporcularımız genç, hırslı ve azimli, 'bu sene o sene' diyoruz Çalışmalarımız bu doğrultuda devam etmektedir görüşmekte olduğumuz bir sporcumuz daha var inşallah onu da alırsak kadromuzu tamamlamış olacağız alt yapıdan yetişen çocuklarımız da takıma büyük katkı sağladılar. Altyapı çalışmalarına da hız kesmeden devam ediyoruz. Hocamız bu konuda hassas ve oyuncu yetiştirmeye devam ediyor. Bununla alakalı tüm Çarşambamızı, işadamlarımızı takımımıza destek olmaya davet ediyorum" dedi.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Rafting Eğitim Kampları’na Büyükşehir Ev Sahipliği Yapıyor

Rafting Eğitim Kampları’na Büyükşehir Ev Sahipliği Yapıyor

19-04-2024 - SPOR

TSYD Samsun Şube'den Vali Tavlı'ya Ziyaret

TSYD Samsun Şube'den Vali Tavlı'ya Ziyaret

18-04-2024 - SPOR

Çarşamba Haber Dullarla Sohbet