Advert

Canbolat’ın Aday Adaylık Açıklamasına Yoğun İlgi

İyi Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Av. Fahrettin Canbolat’ın Çarşamba Öğretmenevi’nde gerçekleştirdiği aday adaylık açıklamasına Çarşambalılar yoğun ilgi gösterirken salondaki tüm koltuklar doldu ve vatandaşlar Canbolat’ın açıklamalarını ayakta takip etti.

SİYASET - 21-03-2023 20:24

Canbolat’ın Aday Adaylık Açıklamasına Yoğun İlgi

İyi Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Av. Fahrettin Canbolat, “Ben Çarşamba, Salıpazarı, Terme ve Ayvacık halkını yani kısacası yöre halkını her zaman çok sevdim. Her zaman yöremin halkına hizmet aşkıyla tutuştum. Bunun için enerji tükettim ve maddi kayıplara uğradım, ancak benim gayem halkıma hizmet etmekti. Bu açıklamayı gerçekleştirmek için pek çok tanıdığımla temasa geçememe rağmen bugün salonun bu doluluğunu gördüğümde sevgimin karşılıksız olmadığını gördüm ve bu da beni ayrıca mutlu etti. Halkımızı sevdiğim kadar halkımız da beni sevdiği için bu mücadelede ben her zaman varım. 22 yaşında halkımıza hizmet aşkıyla siyasete atıldım ve değişik partilerde siyaset yaptım. Aynı enerji ve istekle İyi Partimizden milletvekili aday adayı oldum” şeklinde konuştu.

NEDEN ADAY ADAYI OLDUM?

Neden milletvekili aday adayı olduğuna da değinen Canbolat sözlerini şu şekilde sürdürdü:

“Samsun’un sorunlarıyla kimse ilgilenmedi. Halktan kopuk milletvekilleri gördük, seçimden seçime halkla buluşan, seçimlerden sonra ise asla halkla buluşmayan milletvekilleri gördük. Milletvekili, milletin vekilidir. Milletvekilliği halka hizmet etmek için alınan bir görevdir. Ama uygulamada kendi ceplerini dolduran, milletvekilliği süresince hiç ilişki kurmayan, kendilerine ulaşmanın zor olduğu bir ortamı gördük. Yani hiçbir zaman sizin vekiliniz olmadılar, tabi ki bunu derken bütün milletvekillerini kastetmiyorum. Hizmet aşkı ile yanan milletvekillerini ayrı tutuyorum. Diğerleri ise seçim zamanı sizin ayağınıza gelirler, oy almak için her türlü taklayı atarlar. Milletvekili olduktan sonra Ankara’nın ‘kaşık havası’na kapılıp asla seçim bölgelerine dönmezler. Milletvekilliği müessesesi halk hizmet etmek için konuldu. İşte bende bu nedenle aday adayı oldum.”

YİNE SİZİN YANINIZDA OLACAĞIM

Milletvekili olması durumunda yine halkla iç içe olacağını dile getiren İyi Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Av. Fahrettin Canbolat, “Genel merkezimiz listeye yerleştirirse ve milletvekili olursam sorunları yerinde tespit edip bu sorunları çözmek için çalışacağım. Ülke bir kaosta, çiftçi yerle bir, esnaf yerle bir, dar gelirli yerle bir durumda! Ama birileri cebini dolduruyor. Sizin durumunuz ne olursa olsun onları ilgilendirmiyor. Ben bu yüzden aday adayı oldum” diyerek sözlerini noktaladı.

Açıklamaya İyi Parti Çarşamba İlçe Başkanı Turhan Yazıcı, İyi Parti Salıpazarı İlçe Başkanı Şakir Şahin, partililer ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Haber: Yaşar KARAMAN

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Saadet Partisi’nin Ziyaretleri Sürüyor

Saadet Partisi’nin Ziyaretleri Sürüyor

18-04-2024 - SİYASET

Büyük Birlik Partisi’nden Seçim Değerlendirmesi

Büyük Birlik Partisi’nden Seçim Değerlendirmesi

18-04-2024 - SİYASET

Çarşamba Haber Dullarla Sohbet