Advert

Canik Futbol Sahası İnşaatı Başladı

Samsun Büyükşehir Belediyesi, Canik ilçesine FIFA standardında futbol sahası kazandırıyor. 865 kişi seyirci kapasiteli Futbol Sahası’nın inşaatı başladı.

SPOR - 22-02-2024 16:40

Canik Futbol Sahası İnşaatı Başladı

Samsun Büyükşehir Belediyesi kentte spor alanında yaptığı yatırımlarını sürdürüyor. Spor altyapısını güçlendiren önemli projeleri haşata geçiren Büyükşehir Belediyesi Canik İlçesinde de FIFA standardında futbol sahası inşa ediyor. İnşaat çalışmaları başlayan proje de çalışmalar aralıksız devam ediyor. 865 seyirci kapasiteli Canik Futbol Sahası projesi, sentetik futbol sahası, tribün alanı, kafe, antrenör odaları, soyunma odaları fitness salonu ve otoparktan oluşuyor. 

Proje ile ilgili bilgi veren Samsun Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanı Nurettin Özbey “Samsun bir spor kenti. Büyükşehir Belediyesi olarak kentimize yeni spor tesisleri kazandırdık kazandırmaya da devam ediyoruz. Atakum ve İlkadım’ da birçok spor sahası inşa ettik. Canik ilçemizde de 865 kişi seyirci kapasiteli FIFA standartlarında profesyonel futbol maçlarının oynanabileceği, antrenmanlarını yapabileceği bir futbol sahası kazandırıyoruz. Yaklaşık bin 363 metrekare kapalı alana sahip bir tesis. Samsun için, Canik için mükemmel bir spor yatırımını gerçekleştiriyoruz” dedi.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Çarşambalı Sporcu Türkiye’yi Tayland’da Temsil Edecek

Çarşambalı Sporcu Türkiye’yi Tayland’da Temsil Edecek

24-04-2024 - SPOR

Terme’de Kano Sporu Çalışmaları Başladı

Terme’de Kano Sporu Çalışmaları Başladı

24-04-2024 - SPOR

Çarşamba Haber Dullarla Sohbet