Advert

Çapkın’dan Maç Sonu Tepki

Çarşambaspor Taraftarlar Derneği Eski Başkanı Uğur Çapkın 2-2 sona eren Çarşambaspor-Samsun Büyükşehir Belediyespor maçı sonrası Samsun Büyükşehir Belediyesporlu oyuncuların her pozisyon sonrası kendini yere bırakmasına tepki gösterdi.

SPOR - 27-11-2022 17:15

Çapkın’dan Maç Sonu Tepki

Takımları öndeyken de maç 2-2 olduğunda da Samsun Büyükşehir Belediyesporlu oyuncuların her pozisyonda kendilerini yere bırakmasına tepki gösteren Çapkın şunları söyledi:

“Nedir bu Samsun takımlarından çektiklerimiz? Yazıklar olsun! Bu kadar olmaz. 2 Samsun takımına verilen 4 puan sizi şampiyon yapmayacak. Küme düşeceksiniz küme! Demiyoruz ki bize yatın! Maçta 2-0 öndesiniz yatıyorsunuz, maç 2-2 oldu yine yatıyorsunuz! Siz bu kadarsınız! Oynasaydınız ya Ünye maçında da böyle, ama yemiyor değil mi? 40 yaşımdayım, kendimi bildim bileli sizin işiniz gücünüz bize çelme takıp kendinizi kümeye atmak. Her sene bir Samsun takımı profesyonel lige çıksa olmaz mı? Olmaz tabi işinize gelmez. Geçen senede bu ligde Samsun takımları belirlemedi mi şampiyonu? Tabi en kolay çelmeyi bu ligde Çarşambaspor’a takarsınız. Bize yaptıklarınızı başka ilin takımına yapsanız sizi o sahaya gömer ya neyse!

Bundan sonra bütün Samsun takımları yok hükmündedir! Çarşamba’nın nasıl bir deplasman olduğunu hepiniz göreceksiniz! Sonra ağlayıp zırlamayacaksınız!

Hakemleri zaten söylemeye gerek yok nerde bu ASFK? Ulubey’de kalenin 1 metre içinden çıkan golü vermeyen hakemleri konuşmaya gerek yok. Bu ülkenin en büyük problemlerinden biri hakemler için ne yapıyorsunuz? Ofsayt diye kesilen bariz gollük pozisyonlar! 2 hafta üst üste düzgün bir hakem görelim! Allah aşkına siz kul hakkından korkmuyor musunuz? Samsun futbolunu yönetenler Allah aşkına artık düşün yakamızdan! Hadi bizi çıkarmaya niyetiniz yok. Atakum’u çıkarın, Büyükşehir Belediye’yi çıkarın, Karasamsun’u çıkarın. Ama yemez akarlar kesilecek işinize gelmez tabi!”

Haber: M.Emin COŞKUNDERE

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
TSYD Samsun Şube'den Vali Tavlı'ya Ziyaret

TSYD Samsun Şube'den Vali Tavlı'ya Ziyaret

18-04-2024 - SPOR

Samsunlu Milli Sporcular Hırvatistan’dan 3 Madalya İle Döndü

Samsunlu Milli Sporcular Hırvatistan’dan 3 Madalya İle Döndü

16-04-2024 - SPOR

Çarşamba Haber Dullarla Sohbet