Advert

“Çarşamba Belediyesi Üzerinde Bilek Güreşi Var”

İyi Parti Çarşamba Belediye Başkan Adayı Hüseyin Köz, 31 Mart yerel seçimleri ile alakalı olarak yaptığı açıklamasında “Çarşamba Belediyesi üzerine bilekler atılmış, sen geleceksin ben geleceğim yönünde bir bilek güreşi var” dedi.

SİYASET - 17-03-2024 15:39

“Çarşamba Belediyesi Üzerinde Bilek Güreşi Var”

31 Mart yerel seçimleri ile alakalı olarak seçim çalışmalarını sürdüren İyi Parti Çarşamba Belediye Başkan Adayı Hüseyin Köz, haber sitemize yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Bugün baktığımızda Çarşamba Belediyesi üzerine bilekler atılmış, sen geleceksin ben geleceğim yönünde bir bilek güreşi var. Çarşamba’ya hizmetten daha çok bir rant kavgası, sen geleceksin ben geleceğim, benim hakkım kavgası var. Hak ne senin ne de benim hak Çarşamba’nın! Nice Hüseyinler, Ahmetler, Mehmet bulunur. Esas olan Çarşamba’nın iyi idare edilmesidir. Son 1-1,5 aydır görüyorum ki; seçim çalışmaları için aşırı müsrif harcamalar var. Bu kimden çıkıyor? Bizlerden, toplumdan çıkıyor.”

VATANDAŞ EKONOMİK OLARAK ZOR DURUMDA

Vatandaşın ekonomik olarak zor durumda olduğunu dile getiren İyi Parti Çarşamba Belediye Başkan Adayı Köz, “Bugün Çarşamba’nın ‘İyi’ hizmetlere ve yönetilmeye ihtiyacı var. Bugün baktığımızda vatandaşın ekonomik olarak zor durumda olduğunu hepimiz görüyoruz. Orta ve alt kesimde ciddi manada bunun sıkıntılarını yaşıyoruz. Evine zeytin, peynir alamayan, pide alamayan insanlarımız var. İş arayıp iş bulamayan çok sayıda gencimiz var. Bu nedenle halkımız bize büyük bir teveccüh göstererek seçimlerde bizi destekleyeceklerini ve seçimi bizim kazanacağımızı söyleyen çok insanımız var. 31 Mart akşamı seçimi kazanacağız ve mazbatamızı alıp göreve başladığımızda Çarşamba’ya ve Çarşamba halkına hizmet etmek için çalışmalara başlayacağız. Ekonomi ve istihdam anlamında Çarşamba’ya nefes aldıracağız, insanlarımızın refah seviyesini yükselteceğiz” şeklinde konuştu.

Haber: Yaşar KARAMAN

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Saadet Partisi’nin Ziyaretleri Sürüyor

Saadet Partisi’nin Ziyaretleri Sürüyor

18-04-2024 - SİYASET

Büyük Birlik Partisi’nden Seçim Değerlendirmesi

Büyük Birlik Partisi’nden Seçim Değerlendirmesi

18-04-2024 - SİYASET

Çarşamba Haber Dullarla Sohbet