Çarşamba Belediyesi’nden Kadına Yönelik Şiddete Hayır Programı

Çarşamba Belediyesi, “Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü” kapsamında 26 Kasım Cumartesi günü, saat 13.00’de düzenlediği seminer ve etkinliklerle Çarşambalı kadınlarla buluşuyor.

İLÇE HABER - 25-11-2022 16:14

Çarşamba Belediyesi’nden Kadına Yönelik Şiddete Hayır Programı

Çarşamba Belediyesince, Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü dolayısıyla Çarşambalı kadınlara psikolog, psikolojik danışman ve sosyologlar eşliğinde sunumlar gerçekleştirecek. 26 Kasım Cumartesi günü, Delta Park Alışveriş Merkezinde saat 13.00’de başlayacak programda resim, taş boyama ve ahşap boyama atölyelerinde kadınlar kendi ellerinden ürünler oluşturacak.

Çarşamba Belediyesi sosyal medya hesabında yapılan paylaşımda, “Ama'sız, bahanesiz, şiddetsiz bir dünya için Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü’nde hep birlikte ŞİDDETE HAYIR diyoruz. Belediyemiz Psikolog, Psikolojik Danışman ve Sosyologlarımız tarafından bu önemli günde gerçekleştirilecek sunumlarımıza ve kadınlarımızın ellerinden resim, taş boyama ve ahşap boyama atölye çalışmalarımıza davetlisiniz” ifadelerine yer verildi.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
İLKADIM’IN PARKLARINA KIRMIZI BEYAZ DOKUNUŞ

İLKADIM’IN PARKLARINA KIRMIZI BEYAZ DOKUNUŞ

08-09-2026 - İLÇE HABER

CANİK BELEDİYESİ'NDEN AİLE BÜTÇESİNE DEV DESTEK

CANİK BELEDİYESİ'NDEN AİLE BÜTÇESİNE DEV DESTEK

07-09-2026 - İLÇE HABER

Samsun Son Dakika Samsun Haber Mobil Sohbet