Advert

Çarşamba Belediyesi’nden Miniklere Ahşap Boyama

Çarşamba Belediyesi, Dünya Çocuk Hakları Haftası kapsamında, ‘Minik Ellere Dokunuyoruz’ diyerek öğrencilerle buluşuyor. Ahşap boyamadan müzikli eğlenceye, yüz boyamadan palyaçoya birbirinden güzel etkinlikle dolu program çocukları bekliyor.  19 köy okulunda gerçekleşecek programın ilk durağı Çarşamba Ömerli Galip Öztürk İlkokulu’nda gerçekleşti. Çocukların yüzlerindeki mutluluk görülmeye değerdi.

İLÇE HABER - 22-11-2022 15:16

Çarşamba Belediyesi’nden Miniklere Ahşap Boyama

Çarşamba Belediyesi düzenlediği programlarla çocuklarla buluşmaya devam ediyor. Dünya Çocuk Hakları Haftası dolayısıyla ‘Minik Ellere Dokunuyoruz’ diyerek 22-25 Kasım tarihleri boyunca ilçedeki 19 köy okulunu ziyaret edecek ekipler, çocuklarla ahşap boyama etkinliği gerçekleştirecek. Düzenlenen etkinlikte; yüz boyama, müzik eğlence, palyaço ve pamuk şeker sürprizi de çocukları bekliyor. İlçedeki 19 ilkokulda gerçekleşecek programın ilk durağı Çarşamba Ömerli Galip Öztürk İlkokulu oldu.

Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan, “Çocuklarımızın gülen yüzlerini görmek, mutlu oldukları anlara tanıklık etmek bizler için çok önemli. Minik Ellere Dokunuyoruz diyerek Çarşamba’mızdaki ilkokul öğrencilerimizle buluşuyoruz. Ahşap oyuncaklarını boyayan çocuklarımız palyaço eşliğinde müzikli eğlence ile keyifli anlar yaşıyor. Rengarenk boyalarla ahşap oyuncaklarını boyayan çocuklarımız, gün sonunda pamuk şekerleri ve gülen yüzleriyle evlerine dönmüş oluyor. Bu mutluluk bizim için her şeye değer” dedi. 

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Gürcü Kültür Derneği’nde Bayramlaşma

Gürcü Kültür Derneği’nde Bayramlaşma

10-04-2024 - İLÇE HABER

Çarşamba’da Bayramlaşma

Çarşamba’da Bayramlaşma

10-04-2024 - İLÇE HABER

Çarşamba Haber Dullarla Sohbet