Advert

Çarşamba’da Çevre Düzenleme Çalışmaları Sürüyor

Çarşamba Belediyesi ilçenin çehresini değiştiren çalışmalara yenilerini eklemeye devam ediyor. Çarşamba’da altyapı çalışmalarının bittiği alanlarda üstyapı çalışmalarına başlanırken ilçedeki yeşil alanları arttırmaya yönelik çalışmalar da sürüyor.

İLÇE HABER - 18-05-2023 20:08

Çarşamba’da Çevre Düzenleme Çalışmaları Sürüyor
Advert

Çarşamba Belediyesi hayata geçirdiği çalışmalarla Çarşamba’nın çehresini yeniliyor. İlçede eski ve kullanım ömrünü bitirmiş altyapıyı yenileme çalışmaları sürerken, altyapı çalışmalarının tamamlandığı alanlarda da üstyapı çalışmaları devam ediyor. İlçedeki yeşil alanları arttırmaya yönelik çalışmalarını da sürdüren Çarşamba Belediyesi, Ada Park mevkindeki 40 bin metrekarelik alanda 3. etap rekreasyon çalışmalarına başladı. Ada Park’ta bulunan Çarşambaspor tesisi ve sahaları da ilçede yapımı devam eden olimpik standartlardaki yüzme havuzunun yanına taşıyarak yeni ve nitelikli tesisler sporcuların ve sporseverlerin hizmetine sunulacak.

Çarşamba’da üstyapı çalışmaları devam ediyor

Devam eden çalışmaları yerinde inceleyen Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan, “İstasyon Caddemizde asfalt çalışmalarımız sürüyor. Çarşamba’mıza uzun yıllar hizmet verecek bir altyapı kazandırıyoruz. Değerli hemşehrilerimizin bunaldığını biliyorum ancak büyük hizmetler zaman alıyor. Havaların da ısınması ile birlikte inşallah altyapısı tamamlanan yollarımızda üstyapıyı hızlı bir şekilde tamamlayacağız. Çarşamba’mıza yakışır yolları hemşehrilerimizin hizmetine sunacağız. Gazi Bulvarı, Tarihi Hamam ve Abdullahpaşa Meydanımıza uzanan alanda da yeşil alanı arttırmaya yönelik çalışmalarımıza devam ediyoruz. Altyapı çalışmalarımızı tamamladığımız alanlarda üstyapı çalışmalarımız ile Çarşamba’mızın çehresini değiştiriyoruz. Çalışmalarımızın tamamlanması ile birlikte; bisiklet yolu, çocuk oyun alanı, yürüyüş yolu, araç yolu ve otopark alanı, yeni aydınlatmalar, peyzaj çalışmaları tamamlanmış yeşil alanlar Çarşambalı hemşehrilerimizle buluşacak” ifadelerini kullandı.

Çarşamba’da yeşil alanlar artıyor

Çarşamba’daki yeşil alanları arttırmaya yönelik çalışmalarına devam ettiklerini belirten Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan, “Ada Park'taki Çarşambaspor Tesisi ve sahalarımızı; kapalı spor salonu ve yapımı devam eden yarı olimpik standartlardaki yüzme havuzumuzun yanına taşıyoruz. Ada Park'taki yeşil alanlarımızı arttırıyor, hemşehrilerimizin güzel havanın tadını çıkarabilecekleri, yeşillikler içindeki alanları hizmetlerine sunuyoruz. Sporun kenti Çarşamba'mızda hem sporcularımız hem de sporseverlerimiz için daha nitelikli tesisleri ilçemize kazandırıyoruz. Ada Park mevkindeki 40 bin metrekarelik alanda da 3. etap rekreasyon çalışmalarımıza başlıyoruz. Hemşehrilerimizin, yeşilin ve mavinin en güzel tonlarına sahip Çarşamba'mızda diledikleri gibi vakit geçirmeleri; yeşil alanlar, çocuk parkları, dinlenme ve gezinti yerlerinde Çarşamba'mızın tadını çıkartmaları için çalışıyoruz. Kentimizin yeşil alan ihtiyacını karşılıyor, alanlarımızı daha kullanışlı hale getiriyoruz” diye konuştu.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Şenol Kul, Terme’ye Çağ Atlatacak Projelerini Tek Tek Açıkladı

Şenol Kul, Terme’ye Çağ Atlatacak Projelerini Tek Tek Açıkladı

28-03-2024 - İLÇE HABER

Cumhuriyet Mahallesi Başkan Adayı Gür’ü Sahurda Ağırladı

Cumhuriyet Mahallesi Başkan Adayı Gür’ü Sahurda Ağırladı

28-03-2024 - İLÇE HABER

Çarşamba Haber Dullarla Sohbet