Advert

Çarşambaspor Tur İçin Sahaya Çıkacak

Çarşambaspor, Ziraat Türkiye Kupası 1. Eleme Turu’nda yarın Tokat Belediye Plevnespor ile karşılaşacak. Çarşambaspor’da tek hedef galip gelerek üst tura çıkmak.

SPOR - 26-09-2023 12:59

Çarşambaspor Tur İçin Sahaya Çıkacak

Ziraat Türkiye Kupası 1. Eleme Turu’nda yarın saat 14.00’de Tokat Belediye Plevnespor ile Çarşamba Şehir Stadyumu’nda karşılaşacak olan Çarşambaspor, hazırlıklarını tamamlayarak kampa girdi.

Hafta boyunca Adapark Spor Kompleksi’nde hazırlıklarını galibiyet üzerine yaptıklarını dile getiren Çarşambaspor Başkanı Özkan Yıldırım, “Yeni bir teknik heyet ve yeni bir kadro ile sezona hazırlanarak giriş yaptık. İlk resmi maçımızda Boyabat 1868 Spor’u 2-0 mağlup ederek 1. Eleme Turu’na yükseldik. Boyabat maçının ardından çekilen kurada Tokat Belediye Plevnespor ile eşleştik ve bu maç için Adapark Spor Kompleksi’ndeki tesislerimizde hazırlıklarımıza başladık.

Bizim için önemli bir karşılaşma olacak ve hafta boyunca hem teknik heyetimiz hem de biz yöneticiler olarak oyuncularımıza maçın öneminden bahsettik. Çarşambaspor olarak hedefimiz iyi futbolla bir üst tura yükselmek. Biz oyuncularımıza bu konuda güveniyoruz, çünkü çok kaliteli bir kadroya sahibiz. Taraftarlarımız da bizlere inansın ve yarın takımlarını 90 dakika desteklemek için tribündeki yerlerini alsınlar. Ben bu vesile ile tüm İslam aleminin de Mevlid Kandili’ni kutluyorum” şeklinde konuştu.

Haber: M.Emin COŞKUNDERE

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Çarşambalı Sporcu Türkiye’yi Tayland’da Temsil Edecek

Çarşambalı Sporcu Türkiye’yi Tayland’da Temsil Edecek

24-04-2024 - SPOR

Terme’de Kano Sporu Çalışmaları Başladı

Terme’de Kano Sporu Çalışmaları Başladı

24-04-2024 - SPOR

Çarşamba Haber Dullarla Sohbet