Advert

CHP Çarşamba’da İlçe Danışma Kurulu Toplantısı

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Çarşamba İlçe Başkanlığı tarafından İlçe Danışma Kurulu Toplantısı yapıldı.

SİYASET - 10-11-2022 12:45

CHP Çarşamba’da İlçe Danışma Kurulu Toplantısı
Advert

Toplantının açılış konuşmasını gerçekleştiren CHP Çarşamba İlçe Başkanı İlhan Yürükcü, “Öncelikle toplantımıza hepiniz hoş geldiniz. Malumunuz olduğu üzere 2023 genel seçimlerine 6 aylık bir zaman kaldı. Cumhuriyet Halk Partisi olarak seçimlerde ev ev, cadde cadde gezerek tüm seçmenlerimize ulaşarak Millet İttifakımızın bu seçimden zaferle ayrılması için tüm gücümüzle mücadele edeceğiz. Bu toplantımızda da seçim stratejimiz hakkında karşılıklı konuşarak yapılacak çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulunacağız” şeklinde konuştu.

Yürükcü’nün ardından konuşma yapan CHP Samsun İl Başkanı Fatih Türkel ise şunları söyledi:

“Cumhuriyet Halk Partisi olarak seçim startımızı verdik. Mevcut AKP iktidarının 20 yılda yüzyıllık bir tarihe sahip olan ülkemizin geldiği durumu hepimiz görüyoruz. Her şeye sürekli zam geliyor ve insanların alım gücü düştü. İktidar partisinin mensupları ise buna duyarsız kalıyor ve umursamıyorlar. 2023 genel seçimlerinden sonra seçimden zaferle ayrıldığımızda bu düzen sona erecek ve insanların alım gücünün yükseldiği, yeniden üreten Türkiye’yi, huzur ve refah içinde yaşanan bir ülkeyi hep birlikte yeniden inşa edeceğiz.”

Çarşamba Su Düğün Salonu’nda düzenlenen toplantıya CHP Samsun İl Başkanı Fatih Türkel, CHP Çarşamba İlçe Başkanı İlhan Yürükcü, CHP çevre ilçe başkanları, CHp eski Samsun İl Başkanı Tufan Akcagöz, Çarşamba eski Belediye Başkanı Hüseyin Değerli, CHP eski Çarşamba Belediye Başkan Adayı Altan Karabulut, eski ilçe başkanları ve partililer katıldı.

Haber: M.Emin COŞKUNDERE

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
“Samsun Kararını Verdi, Cumhur İttifakı Diyor”

“Samsun Kararını Verdi, Cumhur İttifakı Diyor”

28-03-2024 - SİYASET

“31 Mart’ta Biz Kazanacağız”

“31 Mart’ta Biz Kazanacağız”

28-03-2024 - SİYASET

Çarşamba Haber Dullarla Sohbet