Advert

CHP’de 'Yıldız' Adaylığını Açıkladı

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Çarşamba İlçe Teşkilatı’nın 21 Ağustos tarihinde gerçekleştirilecek olağanüstü genel kurulu için Taha Yıldız, bugün parti binasında gerçekleştirdiği basın açıklaması ile adaylığını açıkladı.

SİYASET - 25-08-2022 20:39

CHP’de 'Yıldız' Adaylığını Açıkladı

Öncelikle katılımcılara kendisini tanıtan Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Çarşamba İlçe Başkan Adayı Taha Yıldız, “Bizler Cumhuriyet Halk Partisi(CH) Çarşamba üyesi gençler olarak 21 Ağustos 2022 Pazar günü yapılacak olan olağanüstü ilçe genel kuruluna ayrı bir liste ile katılma kararı aldık. 22 yıldır süren AKP saltanatının ülkemizi ekonomik ve sosyal bunalımlara sürüklemesine dur(!) demek için tabandan yenileşme ve gençleşme yolunda ilk adımımızı atıyoruz. Gençliğimizin verdiği bütün enerjiyle toplumsal muhalefeti CHP çatısı altında toparlayıp; daha adil, daha çağdaş bir ülke yaratmanın heyecanı içerisindeyiz.

Ülkemizi Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün gösterdiği çağdaş uygarlık düzeyine taşımayı amaçlıyoruz. Çarşambalı hemşehrilerimizin bizi desteklemeleri gücümüze ve heyecanımıza anlam katacaktır. Hiçbir kişisel çıkar gözetmeksizin sadece ülkemizin menfaatleri için politika arenasına çıkıyoruz.

Pazar günü gerçekleştirilecek olan ilçe kongresinde yanımızda olun!” şeklinde konuştu.

CHP’Yİ YENİDEN BİRİNCİ PARTİ YAPACAĞIZ

Cumhuriyet Halk Partisi’ni ilçede yeniden birinci parti yapmak için mücadele edeceklerini dile getiren Başkan Adayı Yıldız, sözlerini şu şekilde sürdürdü:

“Bu attığımız adım Türkiye’de gençlerin politika arenasına inmesinin ilk ateşidir. Bu süreçten sonra hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. Politika ağalığına, feodal ilişkilerle oluşmuş örgütlenmelere ve bu saltanata son vereceğiz!

CHP’li gençler olarak size söz veriyoruz; daha güzel, daha mutlu, daha zengin bir Türkiye mümkün ve sizlerin desteğiyle bunu başaracağız. Genç ve dinamik bir yönetim kurulu listesi yaptık ve bizlere destek veren partimizin büyükleri var. Yönetim kurulu üyelerimiz ve bizlere destek veren büyüklerimizle birlikte önce Cumhuriyet Halk Partisi’ni Çarşamba’da yeniden birinci parti yapmak için mücadele edeceğiz.”

Haber: M.Emin COŞKUNDERE

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Saadet Partisi’nin Ziyaretleri Sürüyor

Saadet Partisi’nin Ziyaretleri Sürüyor

18-04-2024 - SİYASET

Büyük Birlik Partisi’nden Seçim Değerlendirmesi

Büyük Birlik Partisi’nden Seçim Değerlendirmesi

18-04-2024 - SİYASET

Çarşamba Haber Dullarla Sohbet