Advert

Cinayet Zanlısı Tutuklandı

Çarşamba ilçesinde 9 yaşındaki Enes Tayyip Olfaz’ın ölümüne neden olan cinayet zanlısı M.T. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

ASAYİŞ - 02-03-2023 14:47

Cinayet Zanlısı Tutuklandı

Olay 28 Şubat tarihinde Çarşamba ilçesi Arım Köseli Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre 42 yaşındaki M.T. husumetlisinin aracı zannettiği araca silahla ateş açtı. Araçta bulunan ve başına kurşun isabet eden 9 yaşındaki Enes Tayyip Olfaz ağır yaralanmıştı.

Ağır yaralanan çocuk olayın ihbarı üzerine olay yerine gelen 112 sağlık ekipleri tarafından kaldırıldığı Çarşamba Devlet Hastanesi’nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetmişti.

Jandarmaya teslim olan M.T. ile gözaltına alınan İ.A., Y.A. ve E.A., işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi. İ.A., Y.A. ve E.A. savcılıkta ifadelerinin alınmasının ardından serbest bırakılırken, M.T. ise tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İFADESİ ORTAYA ÇIKTI

M.T. tarafından açılan ateş sonucu bulunduğu otomobilde kafasına mermi isabet ederek hayatını kaybeden 9 yaşındaki Enes Tayyip Olfaz’ın ölümü ile alakalı dün mahkemeye çıkarılarak tutuklanan M.T.’nin ifadesinde olay günü alkollü olduğu ve sağa sola rastgele ateş ettiğini, gerçekleştirdiği olayda hiçbir kasıt olmadığını ve pişman olduğunu söylediği öğrenildi.

Haber: M.Emin COŞKUNDERE

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Çarşamba’da Sahte İçki Operasyonu: 1 Gözaltı

Çarşamba’da Sahte İçki Operasyonu: 1 Gözaltı

20-04-2024 - ASAYİŞ

Çarşamba'da Hafif Ticari Araç Tırın Altına Girdi: 2 Ölü

Çarşamba'da Hafif Ticari Araç Tırın Altına Girdi: 2 Ölü

20-04-2024 - ASAYİŞ

Çarşamba Haber Dullarla Sohbet