Advert

Demirel & Karaca Avukatlık Bürosu Açıldı

Av. Nuri Demirel ve Av. Muhammet Can Karaca’nın sahibi olduğu Demirel & Karaca Avukatlık Bürosu, Çay Mahallesi Mustafa Kemal Güneşdoğdu Caddesi Avrupa Yakası Cafe üstünde yoğun katılımla açılışı gerçekleştirildi.

İLÇE HABER - 06-05-2023 16:23

Demirel & Karaca Avukatlık Bürosu Açıldı

Açılış programında konuşma yapan Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan, “Avukatlık mesleği hem insanın geçimini sağladığı bir meslek, en önemlisi de avukatlık mesleği bir itibar mesleğidir. Avukat çok para kazanabilir, ama önemli olan bittiğinde itibarı devam ettirebilmektir. İki kardeşimizde çok yakinen tanıdığım insanlar, babaları dostlarımız, ağabeylerimizdir.

Ben iki kardeşimizin de itibarlı bir şekilde bol bereketli kazançlar elde edeceklerine inanıyorum. Hukuki olarak yardım almak isteyen hemşehrilerimize çok iyi yardımda bulunacaklarına ben yürekten inanıyorum. Kendilerine yeni iş yerinin hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum” şeklinde konuştu.

Başkan Doğan’ın ardından söz alan Samsun Baro Başkanı Av. Pınar Gürsel Yıldıran ise şunları söyledi:

“Yoğun katılımlı bir açılıştayız. İnşallah kıymetli kardeşlerimin meslek hayatları da böyle bereketli geçer. Her iki genç kardeşimi de stajından beri tanır ve takip ederim. Stajyerken de örnek birer stajyerlerdi. Meslek hayatlarında da kendilerinden sonra gelen genç arkadaşlarına örnek teşkil edecek bir hayat süreceklerine inanıyorum.

Avukatlık gerçekten çok kutsal bir meslek, zira vatandaşın adalet yolunda elinde tutmak kadar kıymetli bir emek yok sanırım. Şartlar zor olsa da bu yolda kendilerine başarılar diliyorum. Mesleklerini eminim ki büyük bir azimle yapacaksınız. Hayırlı uğurlu olsun diyorum.”

Programda konuşma yapan AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Av. Mücahit Yılmaz ise, meslektaşlarına başarılar dileyerek hayırlı uğurlu olması temennilerini dile getirdi.

Açılış programında son olarak konuşma yapan AK Parti Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, “Genç kardeşlerimiz güzel bir başlangıç yapıyor. Allah bizleri hep böyle güzel günler de bir araya getirsin. Hayatta bazen acıları da paylaşmak var ama bugün bizler mutluluğu paylaşıyoruz. Nuri ve Muhammet Bey’in işyeri açılışında onlara umut vadediyoruz. Çarşambamız büyüyor ve gelişiyor.

Çarşambamız bundan 10 sene, 20 sene önceki Çarşamba değil. Bunda da yerel yönetimlerdeki başkanlarımızın emeği var. Ben hepsine teşekkür ediyorum. Halit Başkanımız da Çarşamba için önemli işler yapıyor, kendisine de ayrıca teşekkür ediyor ve yeni avukatlık bürosunun bir Çarşambalı olarak Çarşambamıza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” diye konuştu.

Konuşmaların ardından açılış kurdelesi kesilerek avukatlık bürosunun açılışı gerçekleştirildi.

Açılışa AK Parti Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan, AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Av. Mücahit Yılmaz ve Samsun Baro Başkanı Av. Pınar Gürsel Yıldıran’ın yanı sıra Çarşamba İlçe Jandarma Komutanı Bnb. Mustafa Kemal Çelik, Samsun Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Nihat Soğuk, AK Parti Çarşamba İlçe Başkanı Taner Özden, Gelecek Partisi Çarşamba İlçe Başkanı İdris Sel, kamu kurum müdürleri, STK temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı.

Haber: M.Emin COŞKUNDERE

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Öğrencilerden İlçe Jandarma Komutanı Çelik’e Ziyaret

Öğrencilerden İlçe Jandarma Komutanı Çelik’e Ziyaret

18-04-2024 - İLÇE HABER

Gürcü Kültür Derneği’nde Bayramlaşma

Gürcü Kültür Derneği’nde Bayramlaşma

10-04-2024 - İLÇE HABER

Çarşamba Haber Dullarla Sohbet