Advert

Eğitimde Öncü Kent Çarşamba’da “KPSS” Ücretleri Karşılanıyor

Çarşamba Belediyesi, 2023 Kamu Personeli Seçme Sınavı(KPSS)’na girecek adayların sınav başvuru ücretlerini karşılıyor. Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan, “Eğitim kenti Çarşamba’mızda, gençlerimizin her zaman yanındayız. Bu sene de Çarşamba Kaymakamlığımız ve Çarşamba Belediyemizden sosyal yardım alan hemşehrilerimizin KPSS başvuru ücretlerini karşılıyoruz” dedi.

İLÇE HABER - 24-05-2023 16:37

Eğitimde Öncü Kent Çarşamba’da “KPSS” Ücretleri Karşılanıyor
Advert

Eğitim kenti Çarşamba’da; Çarşamba Belediyesi gençleri desteklemeye, eğitimlerine katkıda bulunmaya devam ediyor. Geçtiğimiz yıllarda da belediyeden sosyal yardım alan kişilerin Kamu Personeli Seçme Sınavı başvuru ücretlerini karşılayan Çarşamba Belediyesi, bu yılda belediyeden ve Çarşamba Kaymakamlığından sosyal yardım alan vatandaşların başvuru ücretlerini karşılıyor. Sosyal yardım alan vatandaşlar, Çarşamba Belediyesi Sosyal Hizmetler Birimi’ne, 29 Mayıs Pazartesi günü saat 17.00’ye kadar başvurularını yapabilecekler.

Çarşamba’da eğitime destek sürüyor

Eğitime yapılan yatırımın geleceğe yapılan değerli bir yatırım olduğunu vurgulayan Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan, “Her alanda öncü kent; eğitime ve öğrencilere verilen destekle olunur. Biz bunun bilincinde olarak Çarşamba Belediyesi olarak hayata geçirdiğimiz her türlü projede gençlerimizin, hemşehrilerimizin hayatlarına dokunabilmeyi, geleceklerine katkı sunmayı hedefliyoruz. Gençlerimize inanıyor, hayatlarının her alanında onları desteklemeyi sürdürüyoruz. Vatandaşlarımızın geleceğine katkıda bulunmak, hayatlarına dokunmak için belediyemizden ve Çarşamba Kaymakamlığımızdan sosyal yardım alan hemşehrilerimizin, 'KPSS' başvuru ücretlerini bu yıl da karşılıyoruz. Hemşehrilerimiz başvurularını, 29 Mayıs tarihine kadar belediyemizin Sosyal Hizmetler Birimine yapabilirler. Belirtilen koşulları taşıyan ve başvuru ücretlerini yatırmış olan hemşehrilerimiz, ödeme makbuzu ile belediyemize başvuruda bulunabilirler. Sınava girecek tüm adaylara başarılar dilerim. Rabbim haklarında hayırlısını nasip etsin” şeklinde konuştu.

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Şenol Kul, Terme’ye Çağ Atlatacak Projelerini Tek Tek Açıkladı

Şenol Kul, Terme’ye Çağ Atlatacak Projelerini Tek Tek Açıkladı

28-03-2024 - İLÇE HABER

Cumhuriyet Mahallesi Başkan Adayı Gür’ü Sahurda Ağırladı

Cumhuriyet Mahallesi Başkan Adayı Gür’ü Sahurda Ağırladı

28-03-2024 - İLÇE HABER

Çarşamba Haber Dullarla Sohbet