Advert

Ekonomiden Tarıma, Eğitimden Kültüre Çarşamba İçin

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Çarşamba Belediye Meclis Üyesi Adayları Hüseyin Işıldak ve İsmail Yüksel, “Belediye Başkan Adayımız İlhan Yürükcü projelerini açıklıyor. Hayata geçireceğimiz tüm projeler ile Çarşamba’nın geleceğinin temellerini atacağız” şeklinde konuştular.

SİYASET - 20-03-2024 16:16

Ekonomiden Tarıma, Eğitimden Kültüre Çarşamba İçin

Ekonomiden tarıma, eğitimden kültüre hayata geçirecekleri tüm projelerin Çarşamba için olduğunu dile getiren Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Çarşamba Belediye Meclis Üyesi Adayları Işıldak ve Yüksel, “Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Çarşamba Belediye Başkan Adayımız İlhan Yürükcü, Çarşamba için hayata geçirmek istediği projeleri açıklamaya başladı. Açıklanan projelere baktığımız zaman hepimiz net olarak görüyoruz ki hayata geçirilecek bu projeler ile Çarşamba ilçemizin ekonomisinden tarımına, eğitiminden kültürüne Çarşamba’nın geleceğini teminat altına alacağız. Biz başkan adayımız ve ekibimiz ile kendimize değil Çarşambamıza hizmet etmek için yola çıktık” şeklinde konuştular.

BAŞKANIYLA UYUMLU BİR MECLİS GELİYOR

31 Mart yerel seçimlerinden zaferle ayrılacaklarını dile getiren Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Çarşamba Belediye Meclis Üyesi Adayları Hüseyin Işıldak ve İsmail Yüksel sözlerini şu şekilde sonlandırdı:

“Güçlü bir meclis üyesi listemiz var ve inşallah halkımızın da desteği ile 31 Mart akşamı Çarşamba’da seçimi kazanarak şeffaf ve ortak akılla yönetilen bir Çarşamba’yı İlhan Yürükcü ve onunla uyumlu bir şekilde çalışacak bir meclisle yolumuza devam ederek Çarşambamızda en iyi hizmetleri ve projeleri hayata geçireceğiz.”

Haber: M.Emin COŞKUNDERE

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Saadet Partisi’nin Ziyaretleri Sürüyor

Saadet Partisi’nin Ziyaretleri Sürüyor

18-04-2024 - SİYASET

Büyük Birlik Partisi’nden Seçim Değerlendirmesi

Büyük Birlik Partisi’nden Seçim Değerlendirmesi

18-04-2024 - SİYASET

Çarşamba Haber Dullarla Sohbet