Advert

“Güçlü Meclisle Kazanacağız”

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Çarşamba Belediye Meclis Üyesi Adayları Hüseyin Işıldak ve İsmail Yüksel, “Çarşamba Belediyesi’ni güçlü bir meclisle kazanacağız” şeklinde konuştular.

SİYASET - 26-03-2024 17:10

“Güçlü Meclisle Kazanacağız”

31 Mart yerel seçimlerine 1 haftalık bir süre kala seçim çalışmalarını sürdüren CHP Çarşamba Belediye Meclis Üyesi Adayları Hüseyin Işıldak ve İsmail Yüksel, Belediye Başkanlığı ve Belediye Meclisi olarak iddialı olarak dile getirerek “Belediye Başkan Adayımız İlhan Yürükcü’nün adaylığının açıklanmasının ardından belediye meclis üyesi aday listemizi de oluşturarak İlçe Seçim Kurulu’na teslim ettik ve yaklaşık 2.5 buçuk aydır sahada çalışıyoruz. Mahalle mahalle, sokak sokak, esnaf esnaf gezerek Çarşambalı vatandaşlarımıza Çarşamba’da gerçekleştirmek istediğimiz projeleri ve Çarşamba’nın iyi yönetilemediğini anlatıyoruz” şeklinde konuştular.

VATANDAŞIMIZIN İLGİSİ MEMNUN EDİCİ

Çarşamba’nın iyi yönetilmediği konusunda vatandaşların da kendilerine hak verdiğini dile getiren Işıldak ve Yüksel, sözlerini şu şekilde sürdürdü:

“Vatandaşlarımıza anlattıklarımız karşısında vatandaşlarımız da bizlere hak veriyor. Şu anda halkımızın ilgisi gerçekten memnun edici, çünkü insanlar artık ilçenin iyi yönetilmesini ve ilçeye değer katacak, ilçeyi bir marka haline getirecek projeleri ve bunu gerçekleştirecek bir yönetim istiyorlar. Bizler de bunu CHP belediyeciliğinin yapabileceğini vatandaşlarımıza anlatıyoruz.”

GÜÇLÜ MECLİSLE KAZANACAĞIZ

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Çarşamba Belediye Meclis Üyesi Adayları Hüseyin Işıldak ve İsmail Yüksel, “Seçim çalışmalarına başladığımız günden itibaren meclis üyesi adayları olarak da kurduğumuz ikili diyaloglarla iyi bir ivme yakaladık ve vatandaşlarımızın bizlere karşı teveccühü her geçen gün artarak devam ediyor. 31 Mart yerel seçimlerine bir haftalık bir süre kaldı ve Pazar akşamı güçlü bir meclisle seçimi biz kazanacağız” diyerek sözlerini sonlandırdılar.

Haber: Yaşar KARAMAN

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Saadet Partisi’nin Ziyaretleri Sürüyor

Saadet Partisi’nin Ziyaretleri Sürüyor

18-04-2024 - SİYASET

Büyük Birlik Partisi’nden Seçim Değerlendirmesi

Büyük Birlik Partisi’nden Seçim Değerlendirmesi

18-04-2024 - SİYASET

Çarşamba Haber Dullarla Sohbet