Advert

Gür’den Çarşambaspor Altyapısına Ziyaret

Cumhur İttifakı AK Parti Çarşamba Belediye Başkan Adayı Ender Gür, Çarşambaspor altyapısını ziyaret ederek Çarşambaspor Başkanı Özkan Yıldırım’dan A takım ve altyapı takımları ile alakalı bilgi aldı.

SPOR - 16-03-2024 16:35

Gür’den Çarşambaspor Altyapısına Ziyaret

Çarşambaspor’un kendisi için bir aşk olduğunu dile getiren Cumhur İttifakı AK Parti Çarşamba Belediye Başkan Adayı Ender Gür, “Çocukken Çarşambaspor’un maçı olduğu sabahlar maçın heyecanı ile sabah erkenden kalkardık. Eski stada gider Çarşambasporumuzun maçlarını izlerdik. O zamanlar Çarşambaspor’un 2. Lig’de haftalarca lider olduğu zamanları hatırlıyorum. Çarşambaspor’u öncelikle Başkanımız Özkan Yıldırımız ve Çarşambamızda spor adına söyleyecek bir sözü olanlarla oturup, konuşup planlayarak en iyisini yapmak için çalışmalar yapacağız. Amacımız önümüzdeki 5 yıllık süreçte Çarşambasporumuzu öncelikle 3. Lig’e ardından daha üst liglere taşımak olacak. Bunun yanında altyapıya da önem vereceğiz ve ilerleyen yıllarda Çarşambasporumuzda şu an Mert Aktaş gibi Çarşambalı çocuklarımızın takımda daha çok yer alabilmesi ve oynamayabilmesi için planlamalarda bulunacağız. Bu işin bir de tabi ki ekonomik boyutu var. Bunun için de biz Çarşamba Belediyesi olarak elimizden geleni nasıl yaptıysak yine yapacağız, ancak tüm şehir olarak bu yükü omuzlanmamız gerekiyor” şeklinde konuştu.

Çarşambaspor Başkanı Özkan Yıldırım da Cumhur İttifakı AK Parti Çarşamba Belediye Başkan Adayı Ender Gür’e ziyaretinden dolayı teşekkür ederek, Çarşambaspor’u en iyi yere getirmek için çabaladıklarını dile getirdi.

Haber: M.Emin COŞKUNDERE

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Çarşambalı Sporcu Türkiye’yi Tayland’da Temsil Edecek

Çarşambalı Sporcu Türkiye’yi Tayland’da Temsil Edecek

24-04-2024 - SPOR

Terme’de Kano Sporu Çalışmaları Başladı

Terme’de Kano Sporu Çalışmaları Başladı

24-04-2024 - SPOR

Çarşamba Haber Dullarla Sohbet