Advert

‘Halit Abi’nin Spor Yatırımları Tüm Hızıyla Sürüyor

Çarşambalı vatandaşların ‘Halit Abi’si Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan’ın Çarşamba’da gerçekleştirdiği spor yatırımlarının inşaatı tüm hızıyla sürüyor.

SPOR - 01-10-2023 15:40

‘Halit Abi’nin Spor Yatırımları Tüm Hızıyla Sürüyor

Çarşamba’da büyükten küçüğe herkesin sevdiği ve bu nedenle de ‘Başkanım’ yerine ‘Halit Abi’ dediği Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan tarafından altyapı, üstyapı, çevre düzenleme ve istihdama yönelik çalışmaların yanı sıra sportif yatırımlar da tüm hızıyla sürüyor.

Çarşamba Belediye Başkanı olduktan sonra ilçede pek çok yatırımın startını veren Çarşamba Belediye Başkanı, Çarşambalıların ‘Halit Abi’si Halit Doğan, tarafından başlatılan 6 bin 270 metrekare alan üzerine inşa edilen yarı olimpik yüzme havuzunda 2 bin 620 metrakare havuzun içerisinde aynı zamanda çocuk havuzu ve seyirci tribünü yer alırken, yarı olimpik yüzme havuzunun inşaatının tamamlanarak 2024 yılının başında açılması hedefleniyor.

Bunun yanı sıra ‘Halit Abi’ tarafından inşasına başlanan ve yapımı süren olimpik standartlarda Türkiye’nin ilk Durgunsu Kano Yarış Parkuru olma özelliğine sahip ‘Çarşamba Uluslararası Su Sporları Tesisi’nde çalışmaları da devam ediyor. 3 bin 350 metrekarelik bir alanda yapımı devam eden Kano Tesisleri Hakem ve Kayıkhane Binası’ndaki çalışmalarda tüm hızıyla sürerken tesis inşaatının en kısa sürede tamamlanarak hizmete açılması ve kano sporuna meraklı vatandaşların hizmetine girmesi bekleniyor.

Sosyal, kültürel faaliyetlerin yanında altyapı, üstyapı çalışmalarından ziyade vatandaşlar yaptığımız röportajlarda özellikle Çarşamba’da eksikliği fazlaca hissedilen yüzme havuzu nedeniyle ‘Halit Abi’lerine çalışmalarından dolayı teşekkür ediyor.

Haber: Yaşar KARAMAN

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Çarşambalı Sporcu Türkiye’yi Tayland’da Temsil Edecek

Çarşambalı Sporcu Türkiye’yi Tayland’da Temsil Edecek

24-04-2024 - SPOR

Terme’de Kano Sporu Çalışmaları Başladı

Terme’de Kano Sporu Çalışmaları Başladı

24-04-2024 - SPOR

Çarşamba Haber Dullarla Sohbet