Advert

Hüseyin Köz, Muhsin Yazıcıoğlu'nu Andı

İYİ Parti Çarşamba Belediye Başkan Adayı Hüseyin Köz, Muhsin Yazıcıoğlu'nun Vefatının 15. Yılında Anma Mesajı Yayımladı: 'Dava Arkadaşımız Türk siyasetinde iz bıraktı; Unutulmaz Bir Dava Adamıydı'.

SİYASET - 25-03-2024 14:05

Hüseyin Köz, Muhsin Yazıcıoğlu'nu Andı

İyi Parti Çarşamba Belediye Başkan Adayı Hüseyin Köz, Büyük Birlik Partisi (BBP) Kurucu Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun vefatının 15. yıl dönümünde anma mesajı yayımladı.

25 Mart 2009 tarihinde Kahramanmaraş'tan Yozgat-Yerköy mitingine hareket ederken helikopterin düşmesi sonucu hayatını kaybeden Yazıcıoğlu ve beraberindeki beş kişiyi anarak, Türk siyasetindeki yerine vurgu yaptı.

Dava Arkadaşımızı Asla Unutmayacağız

Hüseyin Köz, Muhsin Yazıcıoğlu için, "Genç yaşta siyaset sahnesine atılan ve ilkeli, dik duruşuyla tanınan bir dava adamı olarak Türk siyasetinde unutulmazlar arasında yer aldı. O, sadece bir parti lideri değil, aynı zamanda milletimizin ortak değerlerine hizmet etmiş bir büyük liderdi" dedi. Yazıcıoğlu'nun vefatının üzerinden geçen 15 yıla rağmen, olayın ardındaki sır perdesinin hala aralanmadığını belirten Köz, bu konuda adaletin sağlanması çağrısında bulundu.

Türk Siyasetinde İz Bırakan Bir Lider

Köz, Yazıcıoğlu'nun siyasetteki tutarlı duruşu ve milli değerlere olan bağlılığıyla genç siyasetçilere örnek teşkil ettiğini ifade etti. "Muhsin Yazıcıoğlu'nun hayatı, bizlere siyasetin sadece makam ve mevki için yapılmayacağını, milletin değerleri ve ülkenin bekası için fedakarlık gerektirdiğini öğretmiştir," diye ekledi.

Yazıcıoğlu ve Beraberindekileri Anma Hüseyin Köz, helikopter kazasında hayatını kaybeden BBP'nin Kurucu Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu, Erhan Üstündağ, Yüksel Yancı, Murat Çetinkaya, İhlas Haber Ajansı muhabiri İsmail Güneş ve pilot Kaya İstektepe'yi saygı ve rahmetle andı. Köz, Yazıcıoğlu'nun ve beraberindekilerin ailelerine başsağlığı diledi ve Çarşamba'nın ve Türkiye'nin bu büyük kaybı unutmayacağını vurguladı.

Haber Merkezi

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Saadet Partisi’nin Ziyaretleri Sürüyor

Saadet Partisi’nin Ziyaretleri Sürüyor

18-04-2024 - SİYASET

Büyük Birlik Partisi’nden Seçim Değerlendirmesi

Büyük Birlik Partisi’nden Seçim Değerlendirmesi

18-04-2024 - SİYASET

Çarşamba Haber Dullarla Sohbet