Advert

“İçimdeki Ben” Çarşamba’da Sahnelendi

Çarşamba Belediyesi kültür sanat faaliyetleri kapsamında Hüseyin Kurt’un yazıp yönettiği ‘İçimdeki Ben’ isimli tiyatro oyunu Çarşamba Cemil Şensoy Kültür Merkezi’nde sahnelendi.

KÜLTÜR - SANAT - 02-12-2023 22:08

“İçimdeki Ben” Çarşamba’da Sahnelendi

3 Aralık Dünya Engelliler Günü’ne özel Hüseyin Kurt’un yazıp yönettiği ve oynadığı ayrıca Semih Cengiz, İsa Bektaş, Nuri Aksan ve Asena Semiz’in rol aldığı ‘İçimdeki Ben’ isimli tiyatro oyunu Çarşamba Cemil Şensoy Kültür Merkezi’nde sahnelenirken, Çarşambalı izleyiciler oyunu yakından takip etti.

Tiyatro oyunu ile alakalı açıklama yapan Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan, “Dünya Engelliler Günü'ne özel olarak hazırladığımız "İçimdeki Ben” isimli tiyatro oyunumuz ile hemşehrilerimizle buluştuk. Sevginin, saygının her engeli aşabileceğinin farkındayız. Özel bireylerimizin yaşamını kolaylaştırmak, özel durumlarının hayat kalitelerinin önüne geçmesini engellemek için Çarşamba Belediyesi olarak faaliyetlerimizi sürdürüyoruz. 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’ne özel hazırladığımız programımızla da vatandaşlarımızla buluşmak, bir araya gelmek istedik. Kültür sanat faaliyetlerini günlük yaşamın stresinden sorunundan insanları uzaklaştıran, sosyalleşmesini sağlayan bir yönü var bu yüzden çok değerli buluyorum. Bu kapsamda düzenlediğimiz programlarla da hemşehrilerimizle bir araya gelmeye devam ediyoruz. Sanatın ve sporun her dalında Çarşamba’mız söz sahibi olsun; çocuklarımız tiyatroya gitmeden, sanatla ilgilenmeden büyümesin istiyoruz. Hemşehrilerimiz de bugün lütfedip programımıza teşrif ettiler, kendilerine teşekkürlerimi sunuyorum" şeklinde konuştu.

Haber: Yaşar KARAMAN

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Samsun’da 23 Nisan’a Özel Konser

Samsun’da 23 Nisan’a Özel Konser

24-04-2024 - KÜLTÜR - SANAT

Büyükşehir Yeni Kültür Sanat Sezonuna Hızlı Başladı

Büyükşehir Yeni Kültür Sanat Sezonuna Hızlı Başladı

18-04-2024 - KÜLTÜR - SANAT

Çarşamba Haber Dullarla Sohbet