Advert

“İnsanca Yaşanan Bir Türkiye İçin ‘Saadet’ Var”

Saadet Partisi Çarşamba İlçe Başkanı Zekai Adem Sapancı, Saadet Partisi’nin Pazar günü gerçekleştirilecek olan 8. olağan kongresi ile alakalı olarak açıklamada bulundu.

SİYASET - 26-10-2022 16:00

“İnsanca Yaşanan Bir Türkiye İçin ‘Saadet’ Var”
Advert

Pazar günü Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Kongre ve Konferans Salonu’nda gerçekleştirilecek olan büyük kongre ile alakalı olarak açıklamada bulunan Saadet Partisi Çarşamba İlçe Başkanı Sapancı, “Öncelikle kongremizin partimize, milletimize ve ülkemize hayırlar getirmesini temenni ediyorum. 30 Ekim 2022 tarihinde yani bu Pazar günü Ankara’da Hacı Bayram Veli Üniversitesi Kongre ve Konferans Salonu’nda saat 10.00’da başlayacak olan 8’inci olağan büyük kongremizin yapılması kararı genel merkezimizce kamuoyuna ve teşkilatlara duyurulunca bizde hemen harekete geçerek yönetim kurulumuzdan İnşaat Mühendisi Osman Şahin başkanlığında beş kişilik bir hazırlık komisyonu oluşturarak çalışmalarımıza başladık. İlgili çalışmalar devam etmektedir. Teşkilat mensuplarımızdan, mikolarımızdan ve katılmak isteyen gönüllülerimizden şu ana kadar bir otobüs ve özel araçlar ile katılım sağlamak üzere hazırlıklar hemen hemen tamamlanmıştır. Siz basın mensuplarımız aracılığı ile de kongremize katılmak isteyen hemşehrilerimize duyurulur, bu hafta sonu misafirimiz olabilirler.

Türkiye’mizin ihtiyacı olan adalet, refah, huzur, saadet ve kardeşliği tesis etmek için, insanların içinde giderek sönmekte olan umudu yeniden canlandırmak, doğduğu topraklara gün geçtikçe küsen gençlerimizin yeniden bu ülkeyle barıştırmak için, ekonomik kriz, sosyal adaletsizlik nedeniyle bunalan toplumumuza rahat nefes aldırmak için, her geçen gün daha da yoksullaşan toplumumuzun her kesiminin alın terinin hakkı için, insanca yaşamın mümkün olabileceğini bilerek ve bu konularda samimi, çalışkan, üretken, tertemiz kadroları ile sürekli raporlar hazırlayan, her zamankinden daha kararlı ve her zamankinden daha fazla azimli çalışan, insanca yaşanan bir Türkiye için genel merkezimiz var çok şükür. Bizlerde de genel merkezimizin çalışma programına uygun Milli Görüş prensipleri ile ilçemizde bir plan dahilinde çalışmalarımızı aralıksız sürdürmekteyiz.

81 il ve bu illere bağlı ilçelerden teşkilat mensuplarımız, vatandaşlarımızın katılımıyla gerçekleştireceğimiz kongremiz, heyecanımızı pekiştireceğimiz, azim ve gayretimizi daha da artıracağımız bir kongre olacaktır. İnanıyoruz ki yeni dönemde Saadet Partimiz daha da güçlü bir şekilde yoluna devam edecektir” şeklinde konuştu.

Haber: M.Emin COŞKUNDERE

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
“Samsun Kararını Verdi, Cumhur İttifakı Diyor”

“Samsun Kararını Verdi, Cumhur İttifakı Diyor”

28-03-2024 - SİYASET

“31 Mart’ta Biz Kazanacağız”

“31 Mart’ta Biz Kazanacağız”

28-03-2024 - SİYASET

Çarşamba Haber Dullarla Sohbet