Advert

İyi Parti’de Yazıcı Güven Tazeledi

İyi Parti Çarşamba İlçe Başkanlığı’nın 3. Olağan Kongresi’nde tek liste ile seçime giren mevcut başkan Turhan Yazıcı kullanılan 82 oyun tamamını alarak güven tazeledi.

SİYASET - 30-11-2022 17:14

İyi Parti’de Yazıcı Güven Tazeledi

İyi Parti Çarşamba İlçe Başkanlığı binasında gerçekleştirilen kongrede konuşma yapan İyi Parti Çarşamba İlçe Başkanı ve Başkan Adayı Turhan Yazıcı, “Bundan 5 yıl önce milletimize vurulmak istenen prangaları söküp atarak çıktığımız bu yolda 3. olağan kongrelerimizi yapmanın heyecanını yaşıyoruz. Rezervasyonu iptal edilen oteller, medyada uygulanan ambargolara rağmen İyi Partimiz milletimizin teveccühü ile artık iktidarda istenen parti haline gelmiştir. Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in sokak sokak verdiği iktidar mücadelesi milletimizin dalga dalga desteği ile karşılık bulmuştur. Bizler de muhterem Genel Başkanımızın verdiği bu çetin mücadeleye Çarşamba olarak çalışmalarımızla desteğimizi sürdürüyoruz.

Bizim hayalini kurduğumuz Çarşamba; tarım ve sanayide çağ atlamış, bölge ekonomisine katkı sunan bir Çarşamba’dır. Hayal ettiğimiz Çarşamba’nın inşasına İyi Parti olarak artık hazırız. Rabbimize hamdolsun ki İyi Parti’yi kurmayı nasip etti. İyi Parti’nin hemşehrilerimize umut olması nasip oldu. Artık Çarşamba birilerinin çantada keklik görebileceği noktada değildir. İyi Parti, Çarşamba’nın geleceğini teminat altına almış, Çarşambalının umutlarını yeşertmeyi başarmıştır. Allah bize ömür verirse 2024 yılında Çarşambalı hemşehrilerimizin yeşeren umutlarını gerçeğe dönüştüreceğiz. Sizlere buradan geleceğe dönük söz veriyorum; Çarşamba, önümüzdeki dönem İyi Parti’nin kazandığı belediye ile yönetilecektir. Büyüyen, gelişen, üreten İyi Parti Çarşamba İlçe Teşkilatı olarak inşallah önümüzdeki genel seçimler ve ardından yerel seçimlerde tarih yazacağız. Buna inancımız tamdır, enerjimiz vardır. Bu vesile ile 3. olağan kongremizin milletimiz, memleketimiz ve partimiz adına hayırlı olsun” şeklinde konuştu.

Yazıcı’nın ardından söz alan İyi Parti Samsun İl Başkanı Hasan Aksoy da İyi Parti’nin artık iktidara talip olan parti olduğunu dile getirerek kongrenin Çarşamba, Samsun ve partilerine hayırlı olması temennilerinde bulundu.

Yazıcı’nın yönetim kurulu şu isimlerden oluştu:

“Mücahit Semiz, Dursun Ali Işıldak, Hatun Acar, Tülay Saraç, Azize Taşkın, Dinar Demir, Gülşen Erdik, Seda Pala, Hakan Koskos, Ahmet Uzal, Ali Dok, Hava Algül, Cemal Dursun, Hüseyin Köksal, Erdal Özkurt, Gökhan Alkan, Hasan Tuç, Malik Sağlam, Mehmet Şen, Metin Ismak, Mustafa Aydoğdu, Mustafa Uzunoğlu, Filiz Karabaş, Nevzat Şahin, Osman Sevindik, Ömer Savuk, Özgür Mercimekci, Muzaffer Utku Koyuncu, Raif Atik, Resul Fırıncı, Handan Ovalı ve Mevlüt Güngör.”

İyi Parti Çarşamba İlçe Başkanlığı 3. Olağan Kongresi’ne İyi Parti Samsun İl Başkanı Hasan Aksoy’un yanı sıra siyasi parti temsilcileri, delegeler ve vatandaşlar katıldı.

Haber: Arzu KARAMAN

Neler Söylendi?
DİĞER HABERLER
Saadet Partisi’nin Ziyaretleri Sürüyor

Saadet Partisi’nin Ziyaretleri Sürüyor

18-04-2024 - SİYASET

Büyük Birlik Partisi’nden Seçim Değerlendirmesi

Büyük Birlik Partisi’nden Seçim Değerlendirmesi

18-04-2024 - SİYASET

Çarşamba Haber Dullarla Sohbet